81 locuri de muncă vacante la nivelul județului Călărași

81 locuri de muncă vacante la nivelul județului Călărași

Potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Călărași, sunt disponibile 81 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru:

muncitor necalificat - 23;

lucrător comercial- 4;

electrician – 4;

sudor- 3;

îngrijitoare - 2;

infirmieră – 2;

asistent medical- 2;

maseur- 2;

consultant asigurare -2;

agent asigurare -2;

operator calculator -2;

agent securitate- 2;

paznic -2;

agent vânzări -2;

mașinist la mașini pentru terasamente (ifronist) - 2;

operator sudare PEHD- 2;

zidar -2; lacatus mecanic- 2;

montator ghips-carton- 2; coafor- 2;

muncitor necalificat in domeniul electric- 2;

fiziokinetoterapeut-1;

medic pneumolog-1;

medic stomatolog- 1;

statistician medical- 1;

inginer instalații pentru construcții- 1;

inspector daune- 1;

modelator- 1;

bucătar- 1; barman- 1;

spălator vase- 1;

tractorist- 1;

șofer de autocamionete-1;

spălator vehicule- 1;

Din cele 81 locuri de muncă declarate vacante de angajatori la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași, 6 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 58- pentru persoanele cu studii liceale, 17 sunt destinate persoanelor care au finalizat cursurile școlii generale: medic pneumolog, medic stomatolog, inginer instalații pentru construcții, consultant asigurare, inspector daune, fiziokinetoterapeut, asistent medical, maseur, consultant asigurare, operator calculator, conducători autospecială, electrician, muncitor necalificat în domeniul electric, vânzător, asistent medical BFT, lucrător comercial, zidar, lăcătuș mecanic, montator ghips - carton.

Precizăm faptul că baza de date este dinamică, actualizându-se in timp real în funcție de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum si de numărul repartițiilor emise în vederea ocupării.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel județean poate fi accesată pe site-ul anofm.ro/ajofmcl si pe pagina de facebook – www.facebook.com/AJOFMCălărași

Compartiment Resurse Umane, Salarizare, Comunicare, Secretariatul Consultativ și EURES

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.