V. Iliuță: Actuala administrație își amintește de alegători doar o dată la patru ani, în rest este ocupată cu propriile afaceri și interese

V. Iliuță: Actuala administrație își amintește de alegători doar o dată la patru ani, în rest este ocupată cu propriile afaceri și interese

Sâmbătă, social-democrații l-au lansat oficial, în cursa pentru Primăria Modelu, pe Robert Daniel Deacu, despre care președintele Vasile Iliuță spune că este soluția pentru a scoate comuna din starea în care se află.

“Realitatea este că Modelu, deși este o comună mare și este atât de aproape de municipiu, a stagnat. Mă simt de parcă m-aș întoarce în timp, mai ales dacă ies de pe drumul național.

Actuala administrație își amintește de alegători doar o dată la patru ani, în rest este ocupată cu propriile afaceri și interese.

Satul Tonea a fost uitat. Satul Radu Negru a fost uitat. Zona de mal din Modelu a fost uitată.

Comuna întreagă a fost uitată. De aceea, dragi modeleni, aveți nevoie de o schimbare, de un suflu nou, de o nouă viziune.

Deacu Daniel Robert este, înainte de toate, un om de cuvânt. L-am văzut cât de mult îi pasă de această comunitate și cât de mult crede în ea. Robert, împreună cu sprijinul meu și al echipei mele, va transforma această zonă într-o oază rurală. Are multe proiecte și multă voință de a face treabă. Este ambițios și dă dovadă de mult tact în abordarea problemelor. Deacu Daniel Robert este soluția pentru a scoate Modelu din starea în care se află acum. Cu Robert, din 9 iunie, #construimîmpreună o comună nouă, dezvoltată și prosperă!”, se arată în mesajul postat de liderul PSD Călărași, Vasile Iliuță pe pagina personală de Facebook.

deacu1lansare

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.