V. Iliuță: Am discutat posibilitatea atragerii acestei investiții de 40 de milioane de euro

V.  Iliuță: Am discutat posibilitatea atragerii acestei investiții de 40 de milioane de euro

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță a anunțat astăzi pe o rețea de socializare că a purtat o primă rundă de discuții cu reprezentantul Pontenossa Spa, companie care se ocupă cu prelucrarea deșeurilor rezultate în urma proceselor siderurgice, susținând că există posibilitatea realizării de către compania italiană a unei investiții, la Călărași, de 40 de milioane de euro.

”Am avut ieri (n.r. joi, 28 martie) o întâlnire cu Claudio Cerioli, CEO al Pontenossa Spa., o companie recunoscută la nivel european pentru prelucrarea deșeurilor rezultate în urma proceselor siderurgice.

Compania dorește să vină la Călărași și am discutat posibilitatea atragerii acestei investiții de 40 de milioane de euro, cu potențialul de a crea 140 de noi locuri de muncă.

Sunt mereu deschis pentru propunerile investitorilor serioși și județul nostru, mai ales că a fost și este un județ legat de industria metalurgică, are nevoie de investiții de acest gen.”,, se arată în mesajul postat de liderul CJ Călărași pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.