Primăria Ștefan Vodă | Anunţ public privind Decizia Etapei de Încadrare

Primăria Ștefan Vodă | Anunţ public privind Decizia Etapei de Încadrare

COMUNA ȘTEFAN VODĂ, titular al proiectului ”MODERNIZARE DRUMURI DE EXPLOATAȚIE AGRICOLĂ ÎN COMUNA ȘTEFAN VODĂ, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”, anunţă publicul interesat asupra luării Deciziei Etapei de Încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi,(în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru ”MODERNIZARE DRUMURI DE EXPLOATATIE AGRICOLA IN COMUNA STEFAN VODĂ, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”, propus a fi amplasat în extravilan IE 3057, IE 5749, IE 5750, comuna Ștefan Vodă, judeţul Călăraşi.

Proiectul Deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași, din şoseaua Chiciului, nr. 2, judeţul Călăraşi, 910005, în zilele de luni–vineri, între orele 1000–1400, precum şi la următoarea adresă de internet – http://www.anpm.ro/web/apm-calarasi/acordul-de-mediu/

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.