Sefer: PNL a dus economia la terapie intensivă și nivelul de trai al românilor în carantină

Sefer: PNL a dus economia la terapie intensivă și nivelul de trai al românilor în carantină

Ultimele date publicate de Institutul Naţional de Statistică confirmă că economia României este în cădere liberă. De aceeaşi părere este şi deputatul PSD de Călăraşi, Cristian Sefer că susţine nici mai mult nici mai puţin decât că “PNL a dus economia la terapie intensivă și nivelul de trai al românilor în carantină. Sunt buni doar să mintă și să fure!”

Sefer a prezentat şi un tablou al evoluţiei economiei subliniind că în timpul guvernării PSD, puterea de cumpărare a românilor era de +9% iar în prezent, aceasta a ajuns la -4%. Un alt indicator care confirmă trendul descendent este creşterea economică. De la +5,2% în timpul când ţara era condusă de PSD, indicatorul arată acum -9%!

“Guvernele PSD au generat constant creștere economică solidă și au reușit să majoreze nivelul de trai al românilor. În doar 8 luni, guvernarea liberală a sufocat economia și a distrus puterea de cumpărare a cetățenilor țării. Acesta e adevărul: nouă ne pasă de viața românilor, liberalilor doar de cum să-și sporească averile. PSD știe să construiască prosperitate, PNL se pricepe doar la austeritate!” a mai declarat pentru www.arenamedia.ro parlamentarul social – democrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.