R. Paţurcă: PSD Călărași are acum o formulă de conducere definitivă

R. Paţurcă: PSD Călărași are acum o formulă de conducere definitivă

În urma Conferinţei Judeţene Extraordinare de alegeri din cadrul PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă a fost votată, în unanimitate, de cei 101 delegaţi prezenţi în funcţia de preşedinte executiv al filialei judeţene. Într-o postare pe contul personal de facebook senatoarea social – democrată mulţumeşte tuturor celor prezenţi la lucrările conferinţei pentru “încrederea acordată”, subliniind că din 11 martie, PSD Călăraşi are o nouă structură de conducere, definitivă.

“Așa cum știți, ieri, la Călărași, am organizat Conferința județeană de analiză și alegeri a organizației noastre.

A fost un eveniment deosebit pentru filiala PSD Călărași, întrucât am fost onorați de prezența la prezidiu a președintelui partidului, domnul Liviu Dragnea, și a secretarului general, domnul Codrin Ștefănescu.

PSD Călărași are acum o formulă de conducere definitivă, în frunte cu domnul președinte Iulian Iacomi.

Cu această ocazie am fost aleasă președinte executiv al organizației noastre, funcție pe care o îndeplineam ca interimar.

Folosesc acest prilej pentru a mulțumi tuturor celor care m-au susținut și m-au votat - membri de partid, primari, viceprimari, președinți de organizații. Le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată, încredere care mă responsabilizează, așa cum ne responsabilizează pe toți cei care am fost aleși astăzi în noile funcții.

Tot pe această cale doresc să mulțumesc în mod special colegilor mei parlamentari, senatori sau deputați, care au ținut să fie ieri alături de mine în cadrul acestui eveniment important pentru organizație.” este mesajul transmis de senatoarea Roxana Paţurcă.

roxanapaturcaconferinta2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.