R. Paţurcă: Călăraşiul devine pentru câteva zile un Centru de Excelenţă

Roxana Olimpiada 1

În perioada 1-6 aprilie, municipiul Călăraşi găzduieşte, după o pauză de 5 ani, o Etapă Naţională a unei Olimpiade şcolare. Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi organizează Olimpiada la disciplinele din aria curriculară Tehnologii, profil Resurse Naturale și Protecția Mediului, domeniul Protecția Mediului. Luni seară, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean a avut loc festivitatea de deschidere, eveniment la care a participat şi senatorul PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă. „Am acceptat cu mare bucurie invitaţia pe care am primit-o din partea conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi de a participa, în această seară, la deschiderea festivă a Etapei Naţionale a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, Profil Resurse Naturale şi Protecţia Mediului, care adună la start elevii şi profesorii din 28 de judeţe şi care se va desfăşura în municipiul nostru reşedinţă de judeţ, în perioada 1-6 aprilie.

Pentru că provin din zona de învăţământ, pot să spun că am trăit fiecare emoţie în parte. Atunci când am fost elevă şi am participat la competiţii, când am fost cadru didactic şi am participat la olimpiade în calitate de profesor – îndrumător dar şi când am fost membru şi chiar vicepreşedinte al Comisiei mulţi ani la rând.

Mă bucur că municipiul Călăraşi devine pentru câteva zile un Centru de Excelenţă, organizând prin intermediul ISJ Călăraşi, o etapă naţională a unei olimpiade, după o pauză de 5 ani. Am reuşit să ne unim forţele şi să readucem performanţa şcolară la Călăraşi.

Transmit pe această cale toate gândurile bune elevilor care vor intra în competiţie precum şi cadrelor didactice prezente la acest eveniment.

Îmi doresc din suflet să fiu prezentă şi joi când va avea loc şi festivitatea de închidere şi să-i pot premia pe cei mai buni dintre cei mai buni. Succes tuturor şi sper ca fiecare să plece, cu cele mai frumoase amintiri, de la Călăraşi.” A fost mesajul transmis pe contul personal de facebook de pralamentarul călărăşean.

La această fază naţională vor participa elevii din 28 de judeţe. Festivitatea de premiere va avea loc joi, 5 aprilie, tot în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean.

Roxana Olimpiada 2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.