PSD / V. Iliuță: Ne-ați acordat încrederea pe 27 septembrie! Fiți alături de echipa Iliuță-Dulce și în această competiție electorală!

PSD / V. Iliuță: Ne-ați acordat încrederea pe 27 septembrie! Fiți alături de echipa Iliuță-Dulce și în această competiție electorală!

Liderul PSD Călărași, Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași îi invită pe călărășeni, susține prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook, să fie alături de candidații propuși de PSD Călărași pentru Parlamentul României dar și de tandemul M. Dulce – V. Iliuță, câștigătorii alegerilor locale din 27 septembrie. “Votul este șansa noastră pentru un trai mai bun și a copiilor noștri la un viitor frumos. Ne-ați acordat încrederea pe 27 septembrie! Fiți alături de echipa Iliuță-Dulce și în această competiție electorală! PSD - cea mai competitivă echipă de candidați pentru Călărași, Votași PSD pe 6 decembrie!” este mesajul postat de Vasile Iliuță.

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.