PSD / M. Dulce: Am mai spus-o, PSD Călărași are cea mai bună echipă de candidați!

PSD / M. Dulce: Am mai spus-o, PSD Călărași are cea mai bună echipă de candidați!

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, președinte al PSD Călărași a transmis un mesaj de susținere pentru candidații propuși de PSD pentru Parlamentul României, la alegerile programate duminică, 6 decembrie.

senatoripsd

 

“Alegerile parlamentare reprezintă un alt test pe care Partidul Social Democrat îl va trece cu brio. Am mai spus-o și cu alte prilejuri, PSD Călărași are cea mai bună echipă de candidați, oameni care provin din mai multe medii profesionale, cu rezultate bune și foarte bune în activitatea profesională desfășurată până în prezent. Pentru Senat, lista începe cu dl. Nicușor Cionoiu, un antreprenor care a muncit enorm, obținând rezultate bune în activitatea sa, desfășurată fie în cadrul unei multinaționale, fie pe cont propriu. Urmează dl Liviu Mușat, directorul ADR Muntenia, un profesionist recunoscut, foarte priceput în domeniul său de activitate privind atragerea de fonduri europene nu doar în județul Călărași ci în întreaga Regiune. Tot aici o regăsim și pe doamna Corina Diaconu, un cadru didactic recunoscut pentru profesionalismul său în învățământul călărășean.

deputatipsd

 

La Camera Deputaților, prima noastră propunere este dl Dumitru Coarnă, un nume care nu mare nevoie de prezentare. Lider de sindicat la nivel național, dl Coarnă a apărat drepturile polițiștilor și a făcut-o cu pricepere și dăruire. Pe locul secund e dl Constantin Bîrcă, un om care cunoaște problemele reale ale agriculturii românești, care a lucrat cu fermierii fiind capabil să susțină proiectele acestora de dezvoltare, după 10 ani petrecuți la cârma APIA București. Tot pentru Camera Deputaților, PSD îi susține pe cei doi parlamentari ai săi, Cristian Sefer și respectiv Sorin Vrăjitoru. Priviți activitatea lor din acest mandat și veți vedea că sunt doi oameni pricepuți care au slujit de acolo din Parlament interesele călărășenilor, ale românilor. Lista îi mai cuprinde pe doamna Laura Munteanu, cadru didactic din Oltenița, consilier județean și doctorul Darie Gruiță, de la Budești, oameni pricepuți și devotați în meseriile lor. Mai pe scurt, oamenii care știu, vor și pot să construiască o Românie mai frumoasă, mai prosperă, europeană. Toți colegii mei înscriși în această competiție au demonstrat ceva atât în viața profesională cât și cea familială. Îi susțin cu toată încrederea! Vă invit să veniți la vot și să puneți încrederea voastră pe candidații propuși de PSD Călărași, așa cum ați procedat și pe 27 septembrie.

Dragi călărășeni, pe 6 decembrie, votați PSD pentru siguranța unui trai mai bun! Pe 6 decembrie, împreună câștigăm pentru România! a declarat Marius Dulce.

Ce candidați susține PSD Călărași pentru Parlamentul României

Senat: 1. Nicușor Cionoiu, 2. Liviu Mușat, 3. Corina Diaconu

Camera Deputaților: 1. Dumitru Coarnă, 2. Constantin Bîrcă, 3. Cristian Sefer, 4. Sorin Vrăjitoru, 5. Laura Munteanu, Darie Gruiță.

 

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.