PSD / Pe cine vede Ţone „potriviţi” pentru Consiliul Judeţean: Au cea mai mare notorietate!

PSD / Pe cine vede Ţone „potriviţi” pentru Consiliul Judeţean: Au cea mai mare notorietate!

Vicepreşedintele PSD Călăraşi, Petre Ţone, a trecut în revistă “resursele umane" ale partidului pentru Consiliul Judeţean, respectiv Primăria Călăraşi, la localele de anul viitor.

În viziunea sa, cei doi lideri ai organizaţiei judeţene, Iulian Iacomi şi Roxana Paţurcă ar fi cei mai îndreptăţi să devină candidaţii partidului pentru şefia CJ Călăraşi în condiţiile în care viitorul preşedinte al acestei autorităţi judeţene va fi desemnat prin votul direct al cetăţenilor şi nu prin cel al consilierilor judeţeni aşa cum s-a întâmplat în 2016. “La Consiliul Judeţean, nu văd decât două persoane: Iulian Iacomi şi Roxana Paţurcă, adică preşedintele şi respectiv preşedintele executiv al organizaţiei noastre judeţene. După părerea mea, ei au cea mai mare notorietate. În partid sunt mulţi oameni buni. Dar dacă îmi spuneţi dumneavoastră că cineva de la Căscioarele, Radovanu ori Crivăţ îl cunoaşte pe Marian Ichim, directorul de la Drumuri, atunci...Noi trebuie să ne gândim la oameni cu notorietate în judeţ, nu în municipiul Călăraşi” a spus Petre Ţone, primar al municipiului Olteniţa din 2012 care a continuat „Deci pe cei 2 i-aş vedea pentru că au notorietate foarte mare. De ce să nu profităm de asta? Amândoi, după părerea mea, au şi posibilitatea să susţină o campanie electorală pentru că ei au trecere şi la primarii noştri. E foarte important şi acest lucru. În plus, mai au cunoştinţe şi la primari PNL care ne pot ajuta. Ştiţi foarte bine că 5 primari PNL au votat cu noi la europarlamentare”.

Ţone a evitat să-i nominalizeze pe potenţialii candidaţi pentru Primăria Călăraşi însă a subliniat că cel ales ar trebui să fie desemnat de partid cât mai devreme pentru a-şi construi un grad mare de notorietate în această toamnă, în perioada destinată campaniei prezidenţiale. „Problema partidului e că ar trebui desemnat candidatul pe Călăraşi, cu ocazia campaniei prezidenţiale ca să capete o vizibilitate mai mare. Iar noi, ceilalţi, să-l ajutăm.” a susţinut Ţone care a mai adăugat „Pentru Primăria Călăraşi, prefer să mă abţin. Am avut un candidat pe care l-am susţinut extraordinar de mult, atrăgându-mi din partea unora...nu simpatie. De data asta nu nominalşizez pe nimeni. E problema călărăşenilor. Asta nu înseamnă însă că voi fi împotriva celui pe care-l vor stabili cei de la Călăraşi. Din câte ştiu sunt vreo 3-4 doritori. Dacă luptele interne se vor muta pentru la primăvară, vom avea de pierdut cu toţii. Deci eu cred că dacă vor un sondaj, să-l facă acum iar călărăşenii să se pronunţe”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.