PSD / P. Ţone: Nu puteam ca partid să nu avem un candidat propriu. Ar fi fost un dezastru!

PSD / P. Ţone: Nu puteam ca partid să nu avem un candidat propriu. Ar fi fost un dezastru!

Social-democraţii ar urma să se reunească, sâmbătă, în congres pentru a valida candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Congresul PSD a fost programat iniţial pentru data de 3 august, dar el a fost amânat în contextul tragediei de la Caracal.

Vicepreşedintele PSD Călăraşi, Petre Ţone a declarat pentru www.arenamedia.ro că la acest congres vor participa în jur de 1200 de delegaţi, organizaţia judeţeană Călăraşi fiind reprezentată de 12 membri. “Sâmbătă, suntem chemaţi la un congress al partidului. Va fi unul restrains la care vor participa în jur de 1200 de delegaţi. Din Călăraşi vor participa 12 persoane. Mă bucur că sunt unul din cei 12, în felul acesta mi se recunoaşte munca pe care o depun la Olteniţa” a spus Ţone care a continuat “Cred că suntem un pic în întârziere pentru că trebuie să strângem şi acele semnături pentru candidatul nostru la preşedinţie. Cred că o vom vota pe doamna Dăncilă ca şi candidat prezidenţial. Din punctul meu de vedere care întâmplător e şi al organizaţiei pe care o conduc, noi nu puteam ca partid să nu avem candidat propriu. Ar fi fost un dezastru! Din câte ştiu eu, la Călăraşi vom câştiga la nivel de judeţ, alegerile prezidenţiale”.

“Relaţia PSD – ALDE e extraordinar de bună”

Primarul Olteniţei s-a referit şi la relaţia PSD – ALDE, catalogată de o parte din liderii ALDE de la Centru ca fiind “dezastruoasă”, în teritoriu. “Mă surprinde şi mă deranjează extraordinar de mult şi cred că în egală măsură şi pe colegii mei de la Centru când îi aud pe Vosganian, Gerea şi mai ştiu eu care de la ALDE care spun că în teritoriu e un dezastru relaţia cu PSD. Vreau să vă spun că la Călăraşi dar mai ales la Olteniţa, este o relaţie extraordinar de bună şi de constructive. Şi dacă domnii de acolo habar nu au, vă spun eu: toată direcţia Spitalului Municipal Olteniţa e formată din membri ALDE. Promovaţi de mine!” mai spus Ţone care a conchis „Eu îl apreciez foarte mult pe Tăriceanu dar asta nu mă face să zic că ar fi fost mai bun decât Dăncilă. Nu! Un partid de 4% nu poate emite asemenea pretenţii.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.