PSD / P. Daea: Am venit pentru a vedea la fața locului care este starea de spirit în rândul celor care lucrează terenul. Din nefericire, nu este bună!

PSD / P. Daea: Am venit pentru a vedea la fața locului care este starea de spirit în rândul celor care lucrează terenul. Din nefericire, nu este bună!

Fostul ministru al agriculturii, Petrea daea s-a aflat miercuri, din nou la Călărași, pentru a susține candidații propuși de PSD Călărași pentru Parlamentul României, la alegerile din 6 decembrie dar și pentru a lua pulsul agriculturii călărășene, grav afectată de seceta din acest an. “Sunt pentru a doua oară la Călărași pentru că aici există un interes legitim pentru activitatea agricolă a țării. În Călărași sunt suprafețe importante de teren care trebuie să fie lucrate de fermieri și de pe urmă cărora să se obțină producții pentru a realiza în România ceea ce ne este necesar din punct de vedere al alimentației și să asigurăm cantitatea necesară pentru a avea posibilitatea să exportăm și produsele pe care le obținem aici. a spus într-o conferință de presă susținută la sediul PSD Călărași și la care au mai fost prezenți președinte, Vasile Iliuță, primarul, Marius Dulce, Nicușor Cionoiu, Constantin Bîrcă și Laura Munteanu, candidați pentru Senat și respectiv Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie, Pette Daea care a continuat ”Și-am mai venit pentru a vedea la fața locului care este starea de spirit în rândul celor care lucrează terenul. Din nefericire, nu este bună! Fermierii îmi spun că n-au primit în întregime banii pentru suvenții, n-au primit despăgubirile pentru culturile afectate în primăvară. Într-un cuvânt este deznădejde în rândul fermierilor care s-au dezvoltat odată cu măsura nesăbuită pe care a luat-o Guvernul de a închide piețele și i-a privat astfel pe micii producători de câștigul meritat în urma unei munci grele de-a lungul anului. Iată, aceste îngrijorări îmi dau posibilitatea să spun că în județul Călărași avem oameni care ajung în Parlamentul României și care trebuie să facă din punct de vedere al interesului pe care-l au față de acest județ, față de fermieri să facă cee ace este necesar, Parlamentul având inițiativă legislative, având posibilitatea să controleze ministerele, având instrumentele legale de a interplea și de a pune întrebări celor care conduc, vremelnic, dar în folosul țării sectoarele de activitate.”

“Voi fi tot timpul aproape de fermieri, de reprezentanții Partidului Social Democrat în Parlamentul României pentru a face ceea este bine pentru țară

Petre Daea

Daea a mai adăugat că împreună cu o parte din parlamentarii locali se va deplasa în județ pentru a inspecta și stadiul executării lucrărilor de irigații. “Călărașiul trebuie să fie irigat, de altminteri toată țara trebuie să fie irigată folosind resursele pe care le avem la dispoziție prin decizia Parlamentului care a elaborat o lege și a stabilit și sumele necesare pentru executarea lucrărilor în domeniul îmbunătățirilor funciare unde reabilitarea sistemului de irigații este prioritară. Voi vedea acest lucru și mă voi asigura că cei ce vor intra în Parlamentul României vor face ceea ce legea le dă posibilitatea ca toate lucrările de investiții în agricultura județului Călărași să fie executate la timp în așa fel încât fermierii să poată să producă iar consumatorii să aibă ce le trebuie pe piață” a mai susținut Petre Daea, unul dintre cei mai performanți miniștri ai agriculturii de după revoluție.

„Vă salut dragi călărășeni, prezentați-vă pe data de 6 decembrie la vot iar votul dvs. să fie către PSD, partid pe care l-am slujit și-l slujesc în interesul fiecăruia și cu dragoste de țară pe care o port tot timpul. Sunt convins că și candidații noștri vor face la fel!

Petre Daea

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.