PSD / Cr. Sefer: Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât în criza COVID-19, cât și în economie

PSD / Cr. Sefer: Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât în criza COVID-19, cât și în economie

Candidatul susținut de PSD Călărași pentru Camera Deputaților, Cristian Sefer consideră că promisiunile trâmbițate de Klaus Iohannis care au ca scop menținerea liberalilor la guvernare și în următorii 4 ani seaman perfect cu…suta lui Ceaușescu. În opinia sa, rezultatele înregistrate până acum de Orban&Co sunt “dezastruoase”.

“Ca suta lui Ceaușescu! Așa sunt promisiunile goale vânturate de Iohannis în disperarea de a ține la putere, încă 4 ani, un guvern incompetent și corupt. Președintele României care de fapt se comportă ca un veritabil lider al PNL promite și luna de pe cer, dar rezultate livrate până acum de Orban sunt dezastruoase. Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât în criza COVID-19, cât și în economie. Au eșuat ca nicio altă țară din Europa! Nu mai pot minți! Spitale sufocate. Școli închise. Piețe închise. Horeca închisă. Firme românești puse la pământ. Șomaj – acestea sunt rezultatele Guvernului Orban.” afirmă Sefer care subliniază că din aceste motive, Orban&PNL ar trebui sancționați de români pe 6 decembrie. “De asta Orban nu mai poate rămâne la putere și după 6 decembrie! De asta trebuie să ieșim la vot și să punem un Guvern PSD capabil să gestioneze eficient această criză sanitară. Un guvern care să aibă un plan concret aplicabil din prima zi. PSD are soluțiile și specialiștii capabili să pună capăt crizei sanitare. Pe 6 decembrie, românii pot opri Guvernul Orban! Prin vot!” a conchis deputatul, Cristian Sefer.

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.