PSD | M. Dulce: Nu este posibil ca un guvern să nu respecte o lege!

PSD | M. Dulce: Nu este posibil ca un guvern să nu respecte o lege!

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, care ocupă și funcția de președinte al organizației municipale PSD Călărași, a prezentat joi un scurt raport al activității politice desfășurate în ultimele 3 luni, susținând că actuala coaliție de guvernare PNL – USR PLUS – UDMR nu are milă față de persoanele vârstnice condamnându-le la sărăcie după ce a decis să nu respecte calendarul creșterii punctului de pensie impus de legea în vigoare. În plus, Dulce a solicitat guvernanților să asigure sumele necesare funcționării administrației publice locale, în beneficiul cetățeanului.

“Voi începe cu un raport politic, aşa cum am promis la 3 luni. Vreau să vă spun că organizaţia municipală funcţionează, chiar foarte bine. Aşa cum aţi văzut, tinerii noștri sunt sunt preocupaţi de bătrâni, femeile social democrate sunt preocupate de soarta acestora. Numai guvernanţii noştri nu au milă faţă de bătrâni. Nu este posibil să spui că nu măreşti pensiile în condiţiile în care ai o lege! Nu este posibil ca un guvern să nu respecte o lege! Dacă nu respectă Guvernul legea, atunci noi ce facem? Trebuie să nu o respectăm nici noi? Aşa cum aţi văzut, de când au început discuțiile legate de buget, vorbesc voalat de austeritate, spun că nu vor fi bani, că nu vom avea niciun fel de fonduri. Poate bugetele, aşa cum spunea şi dl. vicepreşedinte Samoilă se vor diminua cu 50%. Eu nu ştiu de ce nu spun direct că vor să taie salariile, că vor să înceapă concedierile.” a spus joi, într-o conferință de presă desfășurată la sediul PSD Călărași, Marius Dulce care a continuat “Cineva de la PNL, săptămâna trecută, ne certa că tot spunem că începem concedierile. Domnilor de la PNL, dumneavoastră ne spuneţi să începem concedierile! Nu poţi să funcţionezi ca instituţie dacă eşti subfinanţat. Dacă nu ne asiguraţi finanţarea nu putem funcţiona în folosul cetăţenilor şi atunci trebuie să găsim soluţii. Noi, din punct de vedere politic, suntem asumaţi, dar dacă nu ne daţi finanţarea necesară atunci trebuie să găsim noi soluţii locale pe care ni le asumăm ca să putem să funcţionăm aşa cum trebuie ca instituţii administrative. Deci, domnilor guvernanţi, daţi-ne drumul la bani, ajutaţi-ne cu proiecte! Dezvoltaţi fiecare localitate şi împreună vom face totul pentru cetăţeni.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.