PSD | C. Bîrcă: Suntem pregătiţi să depunem amendamente la acest buget

PSD | C. Bîrcă: Suntem pregătiţi să depunem amendamente la acest buget

Deputatul Constantin Bîrcă, a declarat joi că toţi parlamentarii PSD Călăraşi vor iniţia amendamente la proiectul legii bugetului de stat pe 2021 şi care vizează localităţile pe care le reprezintă. ”Suntem pregătiţi, eu şi ceilalţi colegi parlamentari să depunem amendamente la acest buget pentru fiecare localitate de care noi răspundem. Ei şi-au propus un deficit de 7-7,1% ori pentru asta vom avea parte de măsuri dure care conduc la adoptarea unui buget de austeritate”, a spus, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului, Bîrcă.

Deputatul social – democrat a mai adăugat că situaţia fiscal-bugetară ce se prefigurează pentru acest an seamănă tot mai mult cu cea din 2010 când guvernarea era asigurată de PDL, tot un partid de dreapta care s-a topit între timp în PNL. „Ca un făcut parcă, de fiecare dată când guvernează dreapta în România avem de-a face cu un buget de austeritate. Şi atunci, în 2010, s-au tăiat salarii, pensiile au fost afectate, numărul salariaţilor a scăzut atât la nivel naţional cât şi local. Se pare că şi anul acesta vom trece printr-o perioadă grea.”, a conchis deputatul, Constantin Bîrcă.

Luni, purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea, a declarat la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional că toate promisiunile din campania electorală se vor regăsi în amendamentele pe care le vor depune parlamentarii social-democraţi. "Vor depune amendamente la buget, s-a discutat despre acest subiect astăzi în Biroul Politic Naţional. Toate promisiunile noastre din campania electorală, felul în care am argumentat în bugetul alternativ că lucrurile se pot întâmpla şi altfel vor fi în amendamentele pe care le vom depune", a spus Oprea care a mai adăugat că printre aceste amendamente se vor regăsi cele privind majorarea punctului de pensie şi mărirea alocaţiilor.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.