PSD / M. Dulce: Cunosc problemele urbei pentru simplul fapt că mă lovesc de ele în fiecare zi

PSD / M. Dulce: Cunosc problemele urbei pentru simplul fapt că mă lovesc de ele în fiecare zi

Marius Dulce, candidatul susţinut de PSD pentru Primăria municipiului Călăraşi, a marcat debutul campaniei electorale cu un mesaj postat vineri pe pagina personală de Facebook.

“Dragi călărășeni,

M-am aliniat la startul campaniei electorale pentru alegerile locale cu o #echipă puternică, cu cel mai viabil proiect de #dezvoltare a municipiului și cu gândul că fiecare dintre noi merităm un trai mai bun.

Sunt născut și crescut în acest oraș, tată a doi copii cu care mă mândresc și un bun cetățean.

Cunosc #problemele urbei pentru simplul fapt că mă lovesc de ele în fiecare zi.

Am identificat #soluții pentru rezolvarea acestora.

#Împreună trebuie sa facem din Călărași un loc unde să ne placă să ne creștem copiii și nepoții.

#Împreună putem transforma orașul într-un loc atractiv pentru investitori, o comunitate unde șomajul sa fie doar un cuvânt scris pe o hârtie și o oază de liniște în fiecare cartier.

#Siguranța cetățeanului, de orice fel, este #prioritatea mea!

În apropierea alegerilor,  vă rog să vă opriți din tumultul cotidian și să vă gândiți, preț de câteva minute, la tot ceea ce se poate #realiza în Călărași.” a scris pe Facebook Marius Dulce.

Copy of mariusdulcebannercampanie1

Comandat: Partidul Social Democrat – Filiala Judeţeană Călăraşi

Realizat: SC Total Media SRL, editor www.arenamedia.ro

CUI 21200019

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.