V. Iliuţă: În noi toți stă puterea de a dezvolta județul. Și tot în noi curajul de a întoarce spatele celor care nu au demonstrat nimic

V. Iliuţă: În noi toți stă puterea de a dezvolta județul. Și tot în noi curajul de a întoarce spatele celor care nu au demonstrat nimic

Vasile Iliuţă, candidatul PSD pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Călăraşi a scris vineri pe pagina personală de Facebook că alegerile locale din 27 septembrie „reprezintă examenul pe care fiecare îl dăm” şi că “depinde doar de noi dacă scriem pe foaie răspunsurile corecte sau pe cele greșite.”

“Prieteni,

Până la vârsta pe care o port am trecut prin multe încercări. Unele ușoare, altele dificile.

Mereu am avut gândul bun cu mine și credința că nimic nu este întâmplător în viață.

Astăzi, se deschide un nou drum. De acestă dată unul la care vă rog să-mi fiți camarazi.

Alegerile locale din 27 septembrie reprezintă examenul pe care fiecare îl dăm.

Depinde doar de noi dacă scriem pe foaie răspunsurile corecte sau pe cele greșite.

În noi toți stă puterea de a dezvolta județul. Și tot în noi curajul de a întoarce spatele celor care nu au demonstrat nimic.” a scris pe Facebook Vasile Iliuţă.

Copy of vasileiliutabanner

Comandat: Partidul Social Democrat – Filiala Judeţeană Călăraşi

Realizat: SC Total Media SRL, editor www.arenamedia.ro

CUI: 21200019

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.