PSD: La votul moțiunii de cenzură, USR trebuie să dovedească dacă este cu adevărat împotriva corupției și traseismului sau doar mimează asta!

PSD: La votul moțiunii de cenzură, USR trebuie să dovedească dacă este cu adevărat împotriva corupției și traseismului sau doar mimează asta!

Social-democraţii solicită USR să dovedească, prin votul dat la moţiunea de cenzură, că este cu adevărat împotriva corupţiei şi traseismului şi nu doar "mimează".

“Luni, la votul moțiunii de cenzură, USR trebuie să dovedească dacă este cu adevărat împotriva corupției și traseismului sau doar mimează asta!

Licitații publice trucate, anchetate de procurori. Resurse bugetare drenate către firmele de partid. Condamnați penal puși candidați la alegerile locale și membri ai clanurilor interlope numiți în funcții de conducere în instituțiile statului. Acesta este PNL-ul #corupt care guvernează azi România.

Primari și parlamentari cumpărați la bucată. Fonduri alocate doar celor care primesc carnet de partid liberal. PNL a perfecționat #traseismul și l-a transformat în politică de stat.” este mesajul postat vineri pe pagina de Facebook a partidului

Moţiunea de cenzură intitulată "Guvernul PNL - de la pandemie la pand e-mită generalizată" a fost prezentată pe 20 august în şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor, urmând să fie supusă votului Parlamentului pe 31 august.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.