Vasile Iliuţă: Proiectul meu de suflet este Prefectura!

Vasile Iliuţă: Proiectul meu de suflet este Prefectura!

Candidatul PSD pentru şefia Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă a declarat că atunci când a preluat, în urmă cu 4 ani, conducerea CJ, SC Drumuri şi Poduri SA, societate aflată în subordinea Consiliului Judeţean se afla într-o stare precară din punct de vedere economic. „După ce am obţinut mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean, am găsit SC Drumuri şi Poduri SA, decapitalizată, învechită, neperformantă. Am modernizat-o în cel mai scurt timp cu putinţă. Dacă înainte această societate abia realiza 4-5 km de drumuri judeţene anual, acum realizează peste 35 de km de drumuri judeţene pe an. Am reuşit să asfaltăm până acum peste 110 km de drumuri care erau de pământ. Pentru mandatul viitor vom realiza încă 35 de kilometri şi astfel nu o să mai avem drumuri de pământ sau drumuri de piatră. Asta este una din performanţele atinse de mine şi de echipa din jurul meu căreia îi mulţumesc pentru implicare: finalizarea proiectelor de infrastructură ale judeţului Călăraşi” a spus Vasile Iliuţă.

Tot în primul mandat, reabilitarea şi modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi a fost un alt obiectiv care a stârnit interesul lui Iliuţă. „În ceea ce priveşte Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, modernizăm aripa nouă a acestuia. Proiectul în valoare de aproape 100 de milioane de lei va fi realizat de Compania Naţională de Investiţii. Un alt obiectiv aprobat spre finanţare de către CNI este „Reabilitare, modernizare, dotare Demisol Corp C al Spitalului Județean de Urgență Călărași – CNI”, proiect în valoare de circa 1,5 milioane lei.” a mai precizat Vasile Iliuţă.

„Faleza”, un obiectiv estimat la 6 milioane de euro, este o altă „ provocare” a administraţiei Vasile Iliuţă doar că în acest moment proiectul este blocat de primarul Dan Drăgulin, la fel ca şi reabilitarea drumului de acces în Călăraşi, fostul drum uzinal, de la Siderca. „Şi proiectul privind reabilitarea şi modernizarea drumului de intrare în Călăraşi pe la Siderca este blocat tot de Drăgulin” susţine Iliuţă care continuă „Acest primar în funcţie îşi doreşte doar să încaseze salariul şi să fie beneficiarul acestei funcţii. Drăgulin trebuie trimis acasă! Municipiul reşedinţă de judeţ are nevoie ca de aer de o administraţie nouă, deschisă pentru cetăţeni, transparentă, eficientă. Dacă el consideră că 5 kilometri de drum, distruşi la un metru cu săpătură cu tot, pot aduce prosperitate şi bunăstare cetăţenilor, se înşeală amarnic. El trebuia, de fapt, să repare tot Călăraşiul, cu aceşti bani cu care s-a împrumutat, aşa cum îi permite legea, respectiv cu 100 de mii de euro pe fiecare stradă făcea reparaţii anuale şi în 4 ani rezolva problemele oraşului prin asfaltare totală”

Iliuţă a mai precizat că pentru mandatul viitor, proiectul de suflet îl reprezintă reabilitarea sediului Prefecturii. „Acesta este cel mai frumos monument istoric al judeţului nostru, la care am finalizat licitaţia. Urmează să încredinţăm lucrarea firmei câştigătoare şi să ne apucăm de treabă. Investiţiile sunt estimate la peste 50 de milioane de lei şi vor fi finanţate din resurse proprii” a conchis candidatul PSD pentru şefia Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă.

Comandat: Partidul Social Democrat – Filiala Judeţului Călăraşi

Realizat: SC Total Media SRL

CUI: 21200019

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.