PSD / D. Gruiță: Parlamentul României ar trebui legifereze legi simple și clare

PSD / D. Gruiță: Parlamentul României ar trebui legifereze legi simple și clare

Darie Gruiță s-a alăturat echipei de candidați PSD Călărași pentru Camera Deputaților. De profesie medic, Gruiță a trecut în revistă problemele majore ale sistemului sanitar care face cu greu față pandemiei de coronavirus. Gruiță e de părere că viitorul legislative trebuie să “pritocească” legi simple și clare iar în cee ace privește domeniul medical, accentul, în opinia sa ar trebui să se pună pe “infrastructură, dotare și nu în ultimul rând pe cadrele medicale”.

"Pentru cei care nu mă cunosc, mă numesc Gruiţă Darie, am 52 de ani, de profesie sunt medic. Am ales această meserie pentru că dintotdeauna mi-am dorit să alin suferinţa oamenilor. Dintotdeauna mi-am dorit să văd zâmbet pe faţa oamenilor, nu feţe triste. Am auzit cuvinte frumoase, empatie… da, un medic dacă nu are empatie nu poate profesa. Şi n-o să poată niciodată. Am auzit vorbindu-se de pandemie, într-adevăr sistemul sanitar este în linia întâi, se luptă cu un duşman nevăzut. Un duşman pe care încercăm să-l răpunem dar ne aflăm într-o adevărată criză pentru că politicile la nivel sanitar n-au fost făcute obiectiv, n-au fost privite în ansamblu, la nivel macro. Întotdeauna s-a mers… nu avem materiale, mai daţi-le ceva materiale. Nu avem aparatură… mai trimiteţi-le ceva. Aşa n-o să putem crea un front de luptă real. Aşa n-o să putem învinge această pandemie. Mi-aduc aminte, acum ceva timp preşedintele României spunea la 277 de cazuri, până în 300, că nu acceptă o campanie electorală. Probabil acum sunt mai puţin de 277. Sunt 10 000. Parlamentul României ar trebui legifereze legi simple, care să fie clare, să nu trebuiască modificate. Ar trebui pus accent pe infrastructură, pe dotare şi nu în ultimul rând pe cadrele medicale. În momentul de faţă este o criză reală, atât în ceea ce priveşte aparatura cât şi cadrele medicale.” a declarat medicul Gruiță, în cadrul conferinței de presă organizată vineri cu prilejul lansării candidaților PSD Călărași pentru Parlamentul României.

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.