PSD / L. Munteanu: Sistemul de educaţie este într-o criză majoră

PSD / L. Munteanu: Sistemul de educaţie este într-o criză majoră

Consilier județean din 2012 încoace, Laura Munteanu face parte din echipa de candidați propusă de PSD Călărași pentru Camera Deputaților. Profesor în cadrul unei școli gimnaziale din Oltenița, Laura Munteanu susține că în momentul de față sistemul de educație din România se într-o criză majoră dar spear ca viitorul legislative să dea o nouă șansă domeniul învățământului, indispensabil pentru dezvoltarea reală a țării.

“Sunt profesor de limba şi literatura română într-o şcoală gimnazială din judeţul Călăraşi, mai precis din municipiul Olteniţa. Am absolvit ca şef de promoţie Liceul Pedagogic, apoi o Facultate de Filologie şi un master în management educaţional. Îmi iubesc profesia şi am considerat mereu că menirea uni dascăl este acela dea făuri destine, şi am căutat în exercitarea acestei profesii să contribui la dezvoltarea copiilor pe care i-am îndrumat. În cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi am ocupat mai multe funcţii din anul 2000, în urma unor concursuri pe care Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar le-a scos la concurs în această perioadă şi anume: inspector şcolar pentru învăţământul primar, inspector şcolar pentru învăţământ special, inspector şcolar pentru management instituţional.” a spus vineri Laura Munteanu care a continuat “În organizaţia noastră sunt membru de foarte mulţi ani. Am fost consilier municipal, acum, prin votul cetăţenilor, am obţinut cel de-al 3-lea mandat de consilier judeţean. În toţi aceşti ani am căutat să fac politică în felul meu ca profesor. Adică am gândit politica, ca o activitate pentru oameni. O activitate care să vină în sprijinul nevoilor, în sprijinul dorinţelor cetăţenilor care m-au votat. Mă simt onorată şi am acceptat să mă alătur echipei candidaţilor la Camera Deputaţilor considerând că experienţa mea profesională, experienţa mea politică, îi va ajuta pe colegii mei şi va ajuta în general activitatea politică din Camera Deputaţilor pentru remodelarea, regândirea unui alt profil al omului politic, prin reformarea sistemului legislativ, în special cel legat de educaţie. După cum ştiţi sistemul de educaţie este într-o criză majoră. Sper ca împreună cu colegii mei să putem să schimbăm câteva din aceste lucruri. să oferim tuturor copiilor un acces echitabil la educaţie, să putem să modernizăm arhitectura curriculară a programelor noastre, a planurilor cadru astfel încât să le putem armoniza cu piaţa muncii. Să putem prin legi să dezvoltăm baza materială a şcolilor, să digitalizăm învăţământul. Sper ca pe 6 decembrie cetăţenii să aprecieze echipa noastră care este o echipă de oameni competenţi şi profesionişti.”

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200025

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.