PSD / Cr. Sefer: S-a ajuns prea departe. Indignarea e fără limite!

PSD / Cr. Sefer: S-a ajuns prea departe. Indignarea e fără limite!

Deputatul PSD, Cristian Sefer, a decizia de azi din Camera Deputraților acolo unde a fost adoptat amendamentul inițiat de colegii săi, Marcel Ciolacu și Daniel Zamfir, potrivit căruia, pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de distanţare socială şi protecţie sanitară.

“Astăzi s-a votat în Parlamentul României redeschiderea piețelor, prin lege. Cum am văzut mai devreme o postare a dlui Ciolacu, l-aș întreba pe dl Orban dacă știe de ce grupul parlșamentar PNL s-a abținut de la vot. Am fost prin târguri, prin oboare, în campanie. Oamenii sunt indignați de-a dreptul. Am văzut azi o fotografoe pe Facebook cu o femeie bătrână cu un sac de cartofi, cu o legătură de ceapă, era învelită într-un sac, ca să n-o plouă. Piața era, în schimb, goală! Vă spun că indignarea n-are limite, cel puțin din partea mea și a întregii echipe. Până acum am tot discutat problema asta. Nu se poate! Ne luptăm cu covidul, e clar, în toată lumea se întâmplă lucruri. Dar la noi, incinștiența n-are limite Și toate astea se îndreaptă către acest guvern care obligă parlamentarii să ajungă să voteze redeschiderea piețelor. Dacă undeva, în lumea asta, mai găsiți așa ceva, eu nu mai spun nimic” a spus într-o conferință de presăî Cristian Sefer care a continuat “Problema zilei? Problema zilei este că ce facem cu acești “amărâți”. Recent am fost undeva la țară. Se întrebau oamenii ce-o să facă. Pentru că deja pregătesc produsele ca să le dea la porci. Nu-i vorba de cei care vin și le vând pentru că ei, săracii, le scot la poartă, vin toți șmecherii care le fructifică apoi în piețe, primind pentru produsele lor 1, 2 sau 3 lei. Oamenii, din asta trăiesc! România reală e acolo, unde mergem prin județ cu echipa și le luăm problemele de acolo ca să le rezolvăm. Acolo e România reală. România reală nu e la oraș. Dar, ne/am găsit noi, Guvernul PNL, ca să ne batem joc de acei oameni. Nu e normal! Atât eu cât și ceilalți colegi ai mei, viitori parlamentari, ne vom lupta cu lucrurile astea. S-a ajuns prea departe și nu e normal. Indignarea e fără limite!”

Cristian Sefer este a 3-a propunere a PSD Călărași pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Text la comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.