PSD | D. Coarnă: DJ 411 va fi reabilitat aşa cum sunt prevăzute clauzele contractuale

 PSD | D. Coarnă: DJ 411 va fi reabilitat aşa cum sunt prevăzute clauzele contractuale

Deputatul PSD de Călăraşi, Dumitru Coarnă a dat asigurări că drumul judeţean 411 Radovanu – Crivăţ – Limita judeţului Călăraşi va fi reabilitat din nou după ce s-a constatat că lucrările de reparaţii efectuate până acum nu au fost executate corect. „La Olteniţa, din audienţe a rezultat că e o problemă cu un drum judeţean 411. Am luat legătura cu dl preşedinte (n.r. Vasile Iliuţă, preşedinte al Consiliului Judeţean), era titularul dreptului şi sigur că a intervenit în acel contract. Se lucrează acum la reabilitarea în tot acelui DJ, în baza clauzelor pe care le-am avut în contract. Lucrurile se vor aşeza în logica firească a contractului şi se vor efectua toate acele reparaţii capitale pentru că în opinia noastră nu au fost executate corect lucrările de reamenajare a drumului. Personal, mă ocup de acest alucru! Mergem acolo şi vom clarifica acest aspect pentru că au fost foarte multe comentarii pe această speţă în zona Radovanu. Deci drumul va fi reabilitat în tot aşa cum sunt prevăzute clauzele contractuale.”, a declarat, joi, la Călăraşi, parlamentarul social-democrat.

Contractul de finanţare a lucrărilor pe DJ 411 a fost semnat în februarie 2019, durata de execuţie fiind de 24 de luni. Obiectivul, finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, este în valoare de 24,19 milioane lei, cofinanţarea din bugetul propriu al Judeţului Călăraşi, fiind în sumă de circa 623 mii lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.