PSD / Cr. Sefer: Un președinte decuplat total de la realitățile țării le transmite elevilor că este sigur că pot învăța bine în școlile închise

PSD / Cr. Sefer: Un președinte decuplat total de la realitățile țării le transmite elevilor că este sigur că pot învăța bine în școlile închise

Deputatul PSD de Călărași, Cristian Sefer spune despre Klaus Iohannis că a devenit un președinte decuplat total de la realitățile țării după ce a șocat milioane de familii odată cu mesajul adresat elevilor în care le dorește succes la învățătură fără ca acesștia să beneficieze de laptopuri, internet ori manuale. “Președintele Iohannis a șocat milioane de familii cu mesajul adresat elevilor în care le dorește mult succes la învățătură fără laptopuri, fără internet și fără manuale. Guvernul Său umilește și mamele singure: familiile monoparentale sunt omise din ordonanța ce acordă 75% din salariu părintelui care stă cu copilul. Un președinte decuplat total de la realitățile țării le transmite elevilor că este sigur că pot învăța bine în școlile închise. Pentru părinții lor, va deschide, însă, negreșit școlile ca să le transforme în secții de votare.” a spus Sefer care a conchis “Pe 6 decembrie, românii trebuie să voteze împotriva guvernării Iohannis-Orban devenită simbolul cinismului absolut!”

Cristian Sefer candidează pentru Camera Deputaților, ocupând poziția a 3-a pe lista propusă de PSD Călărași, la alegerile parlamentare.

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.