PSD / M. Dulce: Eu zic că avem echipa câștigătoare!

PSD / M. Dulce: Eu zic că avem echipa câștigătoare!

Liderul PSD Călărași, Marius Dulce, a evaluat șansele candidaților propuși de organizația județeană Partidului Social Democrat pentru Parlamentul României, la alegerile din 6 decembrie,susținând că “avem echipa câștigătoare”. Primarul municipiului Călărași a ‘avansat” și un scor “vom câștiga cu un procent, de vreo 60%”

Vreau să vă spun că este cea mai bună echipă din ce am văzut eu că s-a conturat. Îl avem pe dl. Dumitru Coarnă, nr. 1 la Camera Deputaţilor, despre care toată lumea ştie că e un sindicalist bătăios, respectat, un om care a luptat cu succes pentru drepturile unei anumite categorii profesionale. Drept urmare, când va ajunge în Camera Deputaţilor va face totul pentru cetățeni.

Pe locul 1 la Senat îl avem pe dl. Nicuşor Cionoiu. Aşa cum am mai spus-o, dl Cionoiu este călărăşean, este un om de echipă. A demonstrat atât în viaţa personală cât şi în cea profesională, fiind director la una dintre întreprinderile cele mai grele din Călăraşi, vechiul I.U.G. Și în mediul privat a confirmat că se poate conducând cu rezultate notabile o companie din domeniul construcțiilor care și-a pus amprenta calității pe toate obiectivele realizate. În opinia mea, dl Cionoiu va câștiga și-i va putea reprezenta cu cinste pe toți călărășenii în Senatul României.

Pe locul 2 la Camera Deputaţilor se află dl. Constantin Bîrcă. Un călărăşean, un tânăr cu experienţă, fost director adjunct la APIA Bucureşti. Cu siguranţă va găsi soluţiile pentru fermieri. Aşa cum vedeţi, avem oameni din toate domeniile, care sunt bine pregătiţi profesional, oameni care au spus ceva în viaţa profesională şi cea personal[. Eu zic că avem echipa câştigătoare. E cea mai bună formulă care se putea contura la ora aceasta şi cu siguranţă în 6 decembrie, dacă se vor ţine alegerile, vom câştiga cu un procent de 60%. a declarat pentru www.arenamedia.ro, liderul PSD Călărași, Marius Dulce.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.