PSD / Ciprian Pandea: La mulți ani, dragi români! Priviți cu încredere, credință și optimism spre viitor!

PSD / Ciprian Pandea: La mulți ani, dragi români! Priviți cu încredere, credință și optimism spre viitor!

Cu ocazia celebrării Zilei Naţionale a României, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, a transmis pe pagina personală de facebook următorul mesaj:

La mulți ani, România! Bucură-te astăzi, la 100 de ani de la momentul celei mai mari reușite și fii convinsă că cele mai bune timpuri ale tale se află în față, iar cele mai frumoase momente abia vor urma!

La mulți ani, dragi români! Priviți cu încredere, credință și optimism spre viitor!

Centenarul pe care-l aniversăm astăzi este un moment de aducere aminte, dar și promisiunea unui nou început.

Perioadele dificile apropie oamenii, îi învaţă să se susţină reciproc, să se iubească, dar mai important, să muncească împreună pentru un viitor mai bun. Decât să vorbim urât despre ţara noastră în perioade mai întunecate, haideţi să lăsăm aceste încercări să ne facă de 100 de ori mai puternici, de 100 de ori mai uniţi, mai motivaţi să facem din România o ţară de 100 de ori mai frumoasă. Noi suntem România! La mulţi ani, românilor! La mulţi ani, România!

Visul României Mari a fost un vis de unitate, de libertate, de bunăstare. În același timp, a fost și visul unui trai mai bun și mai decent pentru românul simplu, pentru omul a cărui viață avea nevoie reală de îmbunătățiri și care-și dorea să simtă că țara îi aparține cu adevărat și lui. A fost visul unei societăți mai corecte și mai echitabile, bazată pe alte raporturi de putere decât cele ale epocilor din trecut, al unei societăți libere, demne și curajoase. A fost visul unei țări dornice să-și ocupe cât mai repede locul pe care știa că-l merită în Europa și în lume, iar astăzi ne aflăm din ce in ce mai aproape de împlinirea acestui vis!

La mulţi ani, românilor! La mulţi ani, România!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.