PSD / Roxana Paţurcă: La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!

 PSD / Roxana Paţurcă: La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!

Cu ocazia celebrării Zilei Naţionale a României, senatoarea Roxana Paţurcă, vicepreşedinte PSD Călăraşi, a transmis pe pagina personală de facebook următorul mesaj:

Mă bucură faptul că Centenarul Marii Uniri îl sărbătoresc astăzi, cu emoție, în Călărași, alături de cei care mi-au acordat acum 2 ani votul și încrederea lor pentru a-i reprezenta în Senatul României.
Este un prilej unic pentru orice român să participe la acest eveniment aniversar: 100 de ani de la momentul în care statul român a luat ființă, unitar și independent.
Fie că celebrăm ziua de 1 Decembrie în Călărași, unde onorată particip la ceremoniile dedicate Centenarului, fie că suntem la Alba-Iulia sau la București, în orice localitate românească sau oriunde altundeva în întreaga lume, Ziua Națională se simte și se trăiește cu aceeași vibrație în suflet.
Urez astăzi călărășenilor și tuturor românilor să fie fericiți, să fie mai toleranți cu semenii lor și să fie de-a pururea mândri că aparțin acestui neam încercat de-a lungul istoriei, dar care se poate ridica acum mai puternic ca oricând.
Astăzi, de Centenar, îmi doresc să avem voința de a construi o țară așa cum și-au dorit-o cei care au înfăptuit Unirea de la 1918 și așa cum ne-o dorim cu toții: o Românie frumoasă, dezvoltată economic și care să poată să își primească într-un viitor cât mai apropiat toți fiii înapoi acasă.
La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!