PSD / Ţone: Spre marea mea bucurie, Ciprian are susţinerea a peste 90% din primari

PSD / Ţone: Spre marea mea bucurie, Ciprian are susţinerea a peste 90% din primari

Primarul Olteniţei, Petre Ţone, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi a trecut în revistă principalele evenimente care s-au dereulat în această filială, subliniind că actualul preşedinte, Ciprian Pandea se bucură de susţinerea a peste 90% din primarii partidului. Legat de posibila sa schimbare cu Iulian Iacomi, primarul oraşului Lehliu Gară, Ţone a susţinut că ar fi mai bine ca situaţia să nu se schimbe pentru că s-ar fi “bulversat” partidul.

 

Iată mai jos ce a declarat Ţone în legătură cu situaţia din PSD Călăraşi.

 

Domnule primar, care mai e starea de spirit în cadrul organizaţiei judeţene PSD Călăraşi?

În organizaţia judeţeană eu cred că nu au fost spirite prea agitate. Acum o lună şi jumătate, îmi cunoaşteţi poziţia, eu nu am fost de acord şi mi-am exprimat această poziţie în cadrul partidului cu acea semnătură dar am ales să-l susţinem pe Ciprian Pandea şi atunci, şi ulterior.

Spre marea mea bucurie, Ciprian are susţinerea a peste 90% din primari care doreau ca eu să-i prezint un punct de vedere domnului Dragnea în legătură cu susţinerea sau nesusţinerea noastră faţă de preşedintele, Ciprian Pandea.

Pe mine mă bucură extraordinar de mult deznodământul.

Adică dumneavoastră consideraţi că s-a terminat…

Atâta timp cât Ciprian a înţeles mesajul lui Liviu Dragnea, eu cred că s-a terminat. Dacă, Doamne fereşte!, vor continua cu cine ştie ce fel de întâlniri despre care noi să nu ştim, atunci nu pot să vă spun ce poate urma. Ştiţi, în viaţa politică e mult imprevizibil.

S-a vorbit mult de posibila înlocuire a lui Ciprian Pandea cu primarul de la Lehliu Gară, fostul deputat, Iacomi.

Nu sunt în măsură să vorbesc despre aşa ceva. Bineînţeles că am auzit şi eu zvonurile şi ce s-a întâmplat, cum am auzit toţi. Până la urmă toată lumea poate spera la orice. Vorba lui Napoleon: „Orice soldat are în raniţă bastonul de mareşal:”. Nu ştiu ce să vă spun. Dorinţa lui Iacomi e una, eu ştiu... Eu cred că e bine că a rămas aşa pentru că altfel într-adevăr se bulversa partidul. Eu nu văd cum putea fi schimbat Ciprian decât prin dizolvarea Organizaţiei Judeţene.

Şi nu cred în aşa ceva.

2019 e un an foarte greu din punct de vedere poltico - electoral şi cred că partidul are nevoie de unitate sinceră iar fiecare membru ar trebui să tragă aceeaşi căruţă.

Fără discuţie! Eu am avut o discuţie săptămâna trecută cu Iulian Iacomi şi l-am rugat ca împreună să punem umărul, să ne atingem scopurile în judeţul Călăraşi. Asta înseamnă să câştigăm europarlamentarele şi, cel mai important, să încercăm să câştigăm Consiliul Judeţean şi Primăria Călăraşi.

Dacă observaţi, eu am sărit peste prezidenţiale. Noi la prezidenţiale va trebuie să scoatem un scor bun dar suntem un judeţ atât de mic încât numărul de voturi de la Călăraşi nu este determinant. Asta nu înseamnă că nu trebuie să avem un rezultat bun.

Rezultatele bun de la europarlamentare şi de la prezidenţiale pot configura lupta pentru locale. Se realizează un trend.

Ce v-a spus domnul primar Iacomi, în urma discuţiei?

Eu sper că a înţeles şi că pentru el nu s-a închis acum nicio poartă. Pentru că nu văd de ce i s-ar închide vreo poartă lui Iacomi. Eu l-am asigurat şi îl asigur şi pe această cale că eu sunt un prieten al lui şi că îi doresc tot ce îşi doreşte el pentru sine. Şi voi fi alături de el, atunci când va fi cazul.  

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.