PSD Călăraşi / Ciprian Pandea: Îmi doresc o echipă cu care să câştigăm Consiliul Judeţean

Organizaţia judeţeană PSD Călăraşi se pregăteşte de alegeri interne. Liderul interimar, Ciprian Pandea, a anunţat pentru www.arenamedia.ro că alegerile pentru şefia filialei precum şi a viitorului Birou Politic Judeţean se vor desfăşura vineri, 21 septembrie. La acest eveniment şi-au anunţat prezenţa lideri importanţi ai partidului.

Ciprian Pandea şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte şi foarte probabil nu va avea contracandidaţi.

Iată mai jos un interviu pe care preşedintele Ciprian Pandea l-a acordat astăzi pentru www.arenamedia.ro.

Pandea Ciprian

Săptămâna viitoare vor avea loc alegeri în cadrul organizaţiei judeţene PSD Călăraşi?

Da, aşa este. Mai exact, vineri începând cu ora 18.00.

Veţi candida pentru funcţia de preşedinte?

Da.

Veţi avea contracandidaţi?

Din câte ştiu eu, nu. Dar nu este exclus. Joi, ora 12.00 se vor încheia înscrierile.

Dacă veţi câştiga, ce fel de echipă vă doriţi?

În mare parte aceeaşi echipă cu care am câştigat şi alegerile parlamentare. O echipă cu care să reuşesc să câştig Consiliul Judeţean şi totodată cât mai multe localităţi din judeţul Călăraşi.

În anii 2019 şi 2020, se vor desfăşura 4 tipuri de alegeri cu specificităţile lor. Provocări care contează…

Aşa este. Primul pas va fi însă referendumul pentru susţinerea familiei tradiţionale, vor urma alegerile europarlamentare unde cu siguranţă am văzut şi au văzut cu toţii implicarea pe care au avut-o europarlamentarii PSD la nivelul Consiliului Uniunii Europene. Apoi, alegerile prezidenţiale unde urmează să stabilim candidatul şi este foarte posibil să mergem pe un candidat comun împreună cu colegii noştri de la ALDE. Şi, evident, alegerile locale unde sper şi cred că plecăm cu prima şansă având în vedere toate lucrurile bune pe care le-a făcut acest guvern şi pe care le va face în continuare.

Câtă experienţă a acumulat Ciprian Pandea pentru misiunea, de data asta oficială, de a conduce partidul?

Întotdeauna este loc pentru mai bine . Eu zic, că având sprijinul Bucureştiului şi totodată al organizaţiei locale am reuşit să acumulez o experienţă destul de bună astfel încât să putem emite pretenţia de a câştiga Consiliul Judeţean.

Sunteţi un lider PSD echilibrat care şi-a dorit ca în fiecare comună să existe măcar un program cu finanţare guvernamentală. Ne-am uitat pe hartă şi am văzut într-adevăr că indiferent de culoarea politică, administraţia locală a putut să acceseze astfel de proiecte.

Aşa este, a fost o gândire social-democrată din punctul meu de vedere şi o gândire destul de stânga dar cât mai reală pentru că indiferent de culoarea politică oamenii, locuitorii comunelor trebuie să beneficieze de programele de investiţii. Este adevărat că am avut o discuţie la nivel naţional, mi-am impus punctul de vedere din această privinţă şi cred că locuitorii judeţului vor ţine cont de acest lucru la alegerile viitoare.

Despre concurenţii dumneavoastră politici ce ne spuneţi? Mă refer la PNL în special, în plan local…

Din punctul meu de vedere PNL-ul începe să nu prea mai existe. Într-un fel mă bucură lucrul acesta. Am înţeles că au problemele lor interne şi nu pot să spun neapărat că nu mă bucură. Din fericire pentru noi, beneficiem de un PNL destul de slab astfel încât şi oamenii cred că s-au săturat de toate promisiunile pe care le-au făcut de peste 14 ani de când sunt la conducerea acestui judeţ şi cred că alternativa pe care noi o prezentăm este mult mai bună decât cea a PNL-ului.

Vor fi invitaţi speciali vinerea viitoare?

Cu siguranţă va veni secretarul general al partidului, sperăm ca şi domnul preşedinte să fie prezent, vicepremierul României, Paul Stănescu, preşedinţi de organizaţii, vicepreşedinţi de la nivel naţional.

Sper să fie o prezenţă cât mai numeroasă de la nivelul conducerii centrale pentru că am demonstrat că putem să facem o echipă frumoasă şi să câştigăm.

În esenţă ce aţi vrea să le spuneţi colegilor participanţi la conferinţă?

Aş vrea să le spun să aibă încredere în noi aşa cum au avut şi până acum. Să muncească alături de noi şi să nu uite că suntem acolo în primul şi în primul rând pentru ei şi pentru oamenii pe care îi reprezintăm şi cu siguranţă dacă vom munci cu toţii, vom fi câştigători.

Mulţumesc şi succes!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.