PSD a stabilit candidații pentru “parțialele” din 27 iunie în localitățile Frumușani și Cuza Vodă

PSD a stabilit candidații pentru “parțialele” din 27 iunie în localitățile Frumușani și Cuza Vodă

PSD Călărași a stabilit candidații care vor vor reprezenta partidul la alegerile parțiale din 27 iunie, pentru funcția de primar în localitățile Frumușani și Cuza Vodă. Anunțul a fost făcut astăzi de președintele interimar, Vasile Iliuță

“Am desemnat candidații în cele două localități. Pentru comuna Frumușani, dl Bălan Florin iar pentru comuna Cuza Vodă, dl Vlăsceanu Marian. În perioada de precampanie urmează să lansăm candidații după care ne vom pregăti să câștigăm aceste două localități care vor intra în portofoliul PSD”, a susținut într-o conferință de presă, Vasile Iliuță.

Florin Bălan (50 de ani) ocupă în acest moment funcția de șef serviciu ANAF Budești, acolo unde activează din 2014. Fermier, Marian Vlăsceanu este fiul liderul organizației locale, Vasile Vlăsceanu, în prezent consilier local.

“Dragi locuitori, pentru cei care nu mă cunosc, mă numesc Bălan Florică, am 50 de ani, sunt căsătorit și tată a doi copii. Sunt locuitor al comunei Frumușani și provin dintr-o familie de oameni simpli. Am absolvit Universitatea Spiru Haret, Facultatea Finanțe Bănci și masterul în Audit Financiar Contabil.

În Primăria Comunei Frumușani am lucrat din anul 1990, până în anul 1994, când am plecat la Administrația Finanțelor Publice a județului Călărași, unde mi-am desfășurat activitatea pe o perioada de 20 ani. În prezent sunt șef serviciu la A.N.A.F Budești, unde îmi desfășor activitatea din anul 2014.

Știu ce înseamnă munca și integritatea și am luptat mereu ca să ajut oamenii și totodată să le ofer încredere și respect, motiv pentru care m-am hotărât să candidez pentru funcția de primar al Comunei Frumușani.

Primaria trebuie să funcționeze doar în folosul cetățenilor și al comunității! Consider că am dobândit cunoștințe și abilități necesare în vederea desfășurării corespunzatoare a procesului de administrare a fondurilor publice, a patrimoniului public și a instituției publice locale, precum și competențele necesare implementării unui sistem de control intern în cadrul unei unități administrativ teritoriale locale pentru oferirea unor servicii de calitate pentru cetățeni.

Înaintea noastră se află viitorul, un drum de-a lungul căruia se înșiră provocările pe care vrem să le realizăm , dorințele pe care vrem să le vedem împlinite, iar deasupra tuturor sunt nevoile cetățenilor.

Haideți să începem împreună această schimbare, să evoluăm și să ne extindem orizonturile, să vedem problemele ca pe niște oportunități prin care ne demonstrăm nouă înșine că putem să avem o comună DEZVOLTATĂ, ÎNGRIJITĂ, CURATĂ și PROSPERĂ, o comună plină de viață și cu viață.

Fiți alături de mine și haideți să pornim împreuna pe acest drum!

Întreaga mea existență s-a împărțit între carieră și familie. Nu sunt o persoană conflictuală și aștept aceeași atitudine elegantă și sobră de la contracandidații mei. Doresc să am dialoguri civilizate cu cetățenii, să le ascult nemulțumirile și îndrumările . Împreună o să reușim să ridicăm aceasta comună la standarde mult mai înalte. Cu mulțumiri anticipate, Bălan Florică.”, mesaj postat de Florin Bălan (foto jos) pe pagina personală de Facebook.

balanflorinfrumusani

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.