PSD | N. Cionoiu: Campania de vaccinare realizată de Guvernul României este un eșec la nivel european, iar ritmul de vaccinare devine tot mai lent

PSD | N. Cionoiu: Campania de vaccinare realizată de Guvernul României este un eșec la nivel european, iar ritmul de vaccinare devine tot mai lent

Senatorul PSD, Nicuşor Cionoiu şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la ritmul lent de vaccinare susţinând că România se află pe ultimele locuri în topul celor vaccinaţi cu cel puţin o doză.

„Țara noastră a rămas pe ultimele locuri din UE în clasamentul celor vaccinați cu cel puțin o doză, locul 25 din 27 de țări!

Campania de vaccinare realizată de Guvernul României este un eșec la nivel european, iar ritmul de vaccinare devine tot mai lent.

Campania de informare pe care Guvernul dorește să o lanseze acum, vine prea târziu și va fi un nou eșec, în condițiile în care haosul și măsurile absurde au scăzut încrederea publică în autoritățile și instituțiile statului”, a scris pe pagina personală de Facebook senatorul Cionoiu care a conchis „Niciodată puterea actuală nu a făcut un real parteneriat cu populația, nu a dialogat, nu a colaborat, nu a convins, motiv pentru care toate încercările de combatere a pandemiei au eșuat. Nu se va schimba ceva dacă guvernul nu FACE ceea ce trebuie, dacă nu schimbă strategia de vaccinare, dacă nu merge în țară, la țară, la porțile oamenilor, cu vaccinul, dacă nu convinge și susține financiar medicii de familie să se implice. Este necesară reabilitarea încrederii publice și schimbarea percepției celor ce au dubii și nu vor (încă) să se vaccineze.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.