PNL prins cu minciuna: Una declară public și alta fac în realitate! Măresc prețul accizelor la carburanți!

PNL prins cu minciuna: Una declară public și alta fac în realitate! Măresc prețul accizelor la carburanți!

PNL, după creșterea ratelor la bănci, oferă un al doilea măr otrăvit românilor de Crăciun: creșterea prețurilor!

Deși s-au bătut cu pumnii în piept că au votat pentru eliminarea supra-accizei la carburant, Guvernul Orban scumpește tot prin aplicarea unor accize mai mari în 2020 față de 2019.

Supraacciza

Ce urmează? Scumpiri peste scumpiri! Acesta este cadoul de Sărbători al guvernului Orban pentru toți românii.

La combustibil – benzină fără plumb și motorină, acciza va crește cu 7%, ceea ce va determina scumpirea de câțiva lei pe litru, cu începere de la 1 ianuarie, inclusiv revenirii supraaccizei pe care Orban s-a lăudat că a eliminat-o.

Toate aceste măsuri ale guvernului liberal reconfirmă demagogia și incompetența lui Orban și a cabinetului său.

Din cauza incompetenței liberalilor în 2020, românii vor plăti mai mult pentru carburanți, fapt care va determina creșterea prețurilor la toate produsele și inevitabil o inflație mai mare.

http://www.mfinante.gov.ro/accizetaxe.html

Sursa Facebook Grupul Senatorial PSD

aldis

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.