N. Cionoiu: Garda de Mediu amendează niște primării care încearcă să-și drămuiască cheltuielile și așa foarte mari dar uită ce înseamnă partea de mediu

 N. Cionoiu: Garda de Mediu amendează niște primării care încearcă să-și drămuiască cheltuielile și așa foarte mari dar uită ce înseamnă partea de mediu

Garda de Mediu a devenit, se pare, mumă pentru multinaționale și ciumă pentru primării. După ce la mijlocul săptămânii comisarii Gărzii Naționale de Mediu au sancționat 3 primării din județul Călărași (Oltenița, Ulmeni și Curcani) cu amenzi în valoare totală de 45.000 lei ca urmare a neconformităților constatate, senatorul PSD, Nicușor Cionoiu a reacționat taxând excesul de zel al GNM care din punctul său de vedere nu acționează la fel de drastic și în cazul Saint Gobain, acolo unde seara s-ar întâmpla niște “fenomene speciale” care nu atrag atenția directorului Gărzii de Mediu.

“Avem probleme la nivelul județului pe care încercăm să le rezolvăm fără să ne gândim politic. Și am să încep spunându-vă că există o Gardă de Mediu, există o numire interimară făcută, nu știu după ce criteriu, cu un tip de la București care nu face altceva decât să amendeze primăriile. Cred că-i un lucru legal dacă asta-i problema și studiem doar legalitatea dar cred că în acest moment amendăm niște primării care au probleme extraordinari de mari cu bugetul, amendăm niște primării care au foarte puțin locuitori care încearcă să-și drămuiască cheltuielile și așa foarte mari care au survenit acum dar uităm ce înseamnă partea de mediu. Doar un cuvânt aș vrea să spun “Saint Gobain” și ce înseamnă “seara”, poate că acele măsurători îl fac pe domnul director interimar să constate că se întâmple niște fenomene speciale.”, a declarat joi în cadrul unei conferințe de presă senatorul Cionoiu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.