Ministrul Sportului, la Călăraşi: Sunt câteva neclarităţi cu privire la cei care deţin imobile în cadrul stadionului municipal

Ministrul Sportului, la Călăraşi: Sunt câteva neclarităţi cu privire la cei care deţin imobile în cadrul stadionului municipal

Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, s-a aflat joi după-amiază într-o vizită de lucru la Călăraşi, onorând invitaţia lansată de senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi. După ce a vizitat sediile DJTS Călăraşi şi CSM Călăraşi dar şi Sala de box Ioan Damian, aflată în administrarea CSM-ului, Bogdan Matei a susţinut o conferinţă de presă la sediul PSD, printre subiectele abordate fiind şi acela legat de situaţia imobiliară existentă în cadrul Stadionului Municipal Dunărea Călăraşi. Acolo există în momentul de faţă imobile deţinute de mai multe entităţi sportive, ministrul promiţând că va rezolva în perioada imediat următoare neclarităţile existente. „În perioada următoare, vom avea o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean, cu dl preşedinte Iacomi, cu doamna senator pentru a reglementa situaţia cu privire la stadionul municipal. Acolo sunt câteva neclarităţi cu privire la cei ce deţin terenurile respective şi cred că în perioada următoare va trebui să deblocăm această situaţie pentru că acolo avem mai mulţi proprietari pe mai multe imobile iar lucrurile nu decurg aşa cum trebuie. Va trebui să anulăm Hotărârile de Guvern existente până acum şi să iniţiem o nouă Hotărâre de Guvern astfel încât să avem un singur proprietar” a declarat Bogdan Matei.

În altă ordine de idei, monistrul a evidenţiat activitatea desfăşurată de DJTS şi CSM Călăraşi având cuvinte de laudă şi la adresa tinerilor antrenori de box din cadrul Clubului Sportiv Municipal, fraţii Valentin şi Georgian Anghel care fac „minuni” cu tinerii pugilişti călărăşeni. „Am avut 3 ociective de vizitat. DJTS, CSM şi Sala de box, unde am văzut o activitate atât de frumoasă. Acei doi antrenori de acolo (n.r. Georgian şi Valentin Anghel) fac lucruri minunate pentru copii. Am fost impresionat! De aceea am luat decizia ca în maxim două săptămâni să mă întâlnesc cu domnul director la minister pentru a face o finanţare în scopul utilării sălii de forţp pentru că într-adevăr necesită îmbunătăţiri. Copiii de acolo chiar merită să aibă o sală de box corespunzătoare” a declarat ministrul Bogdan Matei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.