PSD / Prin noua investiție, suprafața de irigat, la nivelul judeţului, se ridică la 20.000 hectare

PSD / Prin noua investiție, suprafața de irigat, la nivelul judeţului, se ridică la 20.000 hectare

Începând de vineri, 5 aprilie, județul nostru beneficiază din plin de punerea în funcțiune a lucrărilor executate pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea stației de pompare de irigații SPA km 388 - navele 2, 3 din amenajarea Gălățui Călărași. Aceste lucrări, care fuseseră contractate pentru 30 de luni, au fost finalizate în doar 17 luni. Prin această investiție, suprafața posibil de irigat se ridică la 20.000 hectare.

Inaugurarea a avut loc în prezența președintelui Partidului Social Democrat, domnul Liviu Dragnea, și a ministrului Agriculturii, domnul Petre Daea.

În timpul celor doi ani de guvernare PSD, rețeaua de irigații națională a fost extinsă de la 374.000 de hectare la 1,4 milioane de hectare. Este o performanță care a fost posibilă atât datorită creșterii economice pe care România a cunoscut-o în ultimii doi ani consecutiv, dar și datorită preocupării guvernului PSD pentru agricultură și pentru fermieri. Mai mult, agricultura este un domeniu care anul trecut ne-a adus venituri de peste 4 miliarde de Euro din exportul de produse.

Preocuparea guvernului PSD pentru agricultură și pentru creșterea producției agricole prin aceste investiții în modernizarea rețelei de irigații are însă un fundament mult mai important - asigurarea consumului din producția internă. În acest fel românii vor putea pune pe masă produse sănătoase, produse care au gustul pe care cu toții îl știam în copilărie, evitându-se importul de produse din străinătate, recunoscute mai degrabă pentru dublul standard de calitate între țări diferite din Uniunea Europeană decât pentru gustul lor.

Sunt vești extrem de bune pentru județul nostru, pentru călărășeni și pentru toți românii. Sunt vești bune aduse de o guvernare care a început să performeze economic în beneficiul tuturor.

Sursa PSD Organizaţia Judeţeană Călăraşi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.