Marcel Ciolacu: Viitorul candidat PSD la prezidenţiale va fi ales de fiecare organizaţie

Marcel Ciolacu: Viitorul candidat PSD la prezidenţiale va fi ales de fiecare organizaţie

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților a declarat luni, 18 iulie 2022, că viitorul candidat al Partidului Social Democrat la alegerile prezidenţiale va fi ales de filiale şi că ar accepta şi o persoană din afara partidului pentru această poziţie.

„La nivelul Partidului Social Democrat și al președintelui Partidului Social Democrat Marcel Ciolacu nu au început aceste discuții. Singura discuție pe care am avut-o foarte clar: viitorul candidat al Partidului Social Democrat va fi ales de către fiecare organizație, de fiecare consilier comunal, municipal viceprimar, primar în conferințe de alegeri în întreaga țară. Schimbăm cu totul sistemul de desemnare a candidatului pentru funcția de președinte al României. Vor veni propuneri din organizații și am făcut deja un colectiv de lucru pentru modificarea statutului în acest sens, deci părerea mea e că s-a rupt acea cutumă definitiv prin care președintele partidului era automat și candidat, în funcție de cum facem modificările la statut. Din punctul meu de vedere, aș accepta și oameni din afara partidului, ca să fie o competiție cât mai deschisă”, a afirmat Marcel Ciolacu, la sediul PSD.

Sursa text și foto www.psd.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.