M. Dulce: Am demarat campania “Suflet pentru suflet”

M. Dulce: Am demarat campania “Suflet pentru suflet”

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce a declarat joi că organizația PSD Călărași pe care o conduce în calitate de președinte a demarat în această săptămâna campania “Suflet pentru suflet”, inițată cu scopul de a ajuta familiile nevoiașe din municipiu să aibă parte de momente mai luminoase de Paște.

“După cum ați văzut, în această săptămână am uitat de politică. Suntem oameni și trebuie să devenim mai buni, să fim mai aproape de semenii noștri. Organizația municipală PSD Călărași a demarat campania “Suflet pentru suflet” în cadrul căreia am identificat familii nevoiașe, cu mulți copii care vor primi din partea noastră un semn de bunătate. Ne dorim ca fiecare să aibă pe masă în ziua de Paște o bucățică de cozonac. Ca social-democrați nu facem altceva decât să fim lângă oameni pentru că așa suntem noi construiți.

Mai departe, vom lăsa faptele noastre să vorbească. Nu voi încheia înainte de a ura tuturor călărășenilor “Un Paște fericit!”, cu sănătate, alături de cei dragi. Aveți încredere în noi pentru că ceea ce am promis vom face!”, a fost mesajul transmis de Dulce, joi, în cadrul conferinței de presă desfășurată la sediul organizației județene PSD Călărași.