B. Mihai: În această perioadă, mai mult ca oricând, ne gândim la suferințele oamenilor

B. Mihai: În această perioadă, mai mult ca oricând, ne gândim la suferințele oamenilor

Managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Călărași, Bogdan Mihai a afirmat joi că în prima zi de Paști, pacienții SJUC vor avea parte de o surpriză pregătită de conducerea principalei unități spitalicești din județ.

“În această perioadă, mai mult ca oricând, ne gândim la suferințele oamenilor. La noi, la Spitalul Județean de Urgență o să marcăm acest moment printr-o mică recunoaștere a celor care se află în suferință și le vom acorda o masă simbolică cu cozonaci, cu ouă, toate venite sub egida SJU Călărași.

E foarte important să întărim instituțiile iar lumea să ne perceapă exact în sensul în care ele trebuie să funcționeze pentru cetățeni. Paște fericit!”, a declarat Bogdan Mihai, managerul SJU Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.