V. Iliuță: Vom fi prezenți în mai toate localitățile ca să mai alinăm durerea unor familii nevoiașe

V. Iliuță: Vom fi prezenți în mai toate localitățile ca să mai alinăm durerea unor familii nevoiașe

Inițiatorul campaniei de sprijinire a familiilor nevoiași din județ, realizată de PSD Călărași în această săptămână, președintele Vasile Iliuță a subliniat că menirea tuturor aleșilor locali este să fie aproape de cetățeni, mai ales în astfel de momente dificile.

“În Săptămâna Patimilor, cu toții ne gândim la cei de lângă noi. Ne gândim la locuitorii județului Călărași, la cei care sunt în mare necaz, la cei care sunt în nevoi.

Împreună cu parlamentarii noștri, preocupați de bunul mers al județului vom fi astăzi prezenți în mai toate localitățile ca să mai alinăm durerea unor familii nevoiașe.

Pe această cale, aș vrea să mulțumesc colaboratorilor, celor care au fost darnici. Toate subordonatele Consiliului Județean au participat la această colectă pentru binele locuitorilor, al celor care au mare nevoie de sprijin. Nu doar Consiliul Județean ci și administrațiile locale conduse de primari PSD și-au exprimat interesul să fie alături de noi în acest demers de a-i sprijini pe oamenii care au într-adevăr nevoie de ajutor.

Le transmitem celor care sunt aleși să fie toleranți, să fie buni și să înțeleagă că menirea noastră este să facem bine cetățenilor pentru că ne-au oferit încrederea lor.

Organizația județeană PSD Călărași urează tuturor cetățenilor acestui județ Paște fericit!”, a fost mesajul transmis joi de președintele Vasile Iliuță.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.