M. Ciolacu: PNL reia jaful pedelist de la ANRP!

M. Ciolacu: PNL reia jaful pedelist de la ANRP!

Marcel Ciolacu a scris astăzi pe pagina personală de Facebook că peste 415 milioane de lei, bani împrumutaţi, în plină pandemie de coronavirus, au însemnat plăţi făcute în avans de Guvernul PNL pentru despăgubirea “prietenilor de casă”. Liderul interimar al PSD subliniază că metodele de lucru ale liberalilor în ceea ce priveşte ANRP-ul amintesc de cele ale PDL-ului.

“AICI sunt banii voștri, împrumutați de Cîțu, prin care v-au îndatorat pe trei generații! Așa fură PNL cu legea în mână. Peste 415 milioane de lei!!! Plăți făcute în AVANS de Guvernul PNL pentru despăgubirea prietenilor de casă!

În vreme ce o țară întreagă suferea în pandemie - închisă în casă, în vreme ce medicii luptau cu virusul fără echipamente de protecție și medicamente, în vreme ce bolnavii cronici sunt lăsați să moară la ușa spitalelor, în vreme ce pentru copii și pensionari NU sunt bani, în vreme ce avem 1 milion de șomeri, în vreme ce firmele românești se închid pe capete...IATĂ ce face Guvernul PNL!

ÎMPRUMUTĂ SUTE DE MILIOANE DE LEI CA SĂ DEA PE DESPĂGUBIRI PLĂTITE DE AVANS❗

23.031.701, 86 lei plătiți pe 24 martie deși avea termen de plată 3 august

14.890.367, 71 lei plătiți pe 24 martie deși avea termen de plată 17 august

124.209.785, 38 lei plătiți pe 14 aprilie deși avea termen de plată 2 septembrie

89.800.900, 50 lei plătiți pe 14 aprilie deși avea termen de plată 9 septembrie

96.566.857, 64 lei plătiți pe 14 MAI deși avea termen de plată 23 septembrie

67.225.685, 03 lei plătiți pe 14 MAI deși avea termen de plată 30 septembrie

Și mai revoltător, fix pe 14 mai când au dat peste 150 de milioane și și-au îndestulat ultimii clienți, guvernul PNL a dat Ordonanță prin care amână până anul viitor noul mod de calcul al despăgubirilor. De ce au făcut PLĂȚI ÎN AVANS, prejudiciind cu bună știință statul român; în condițiile în care - în aceeași zi! - au dat OUG prin care statul ar fi fost net avantajat?!! CINE sunt cei care au beneficiat de plăți în avans?!!” a scris pe Facobook Marcel  Ciolacu care a conchis “PNL trebuie să iasă public și să explice de ce au făcut plățile în avans în plină pandemie și cine sunt fericiții beneficiari! Până când vor face acest lucru, astăzi, în plen, am retrimis la comisie ordonanța Guvernului. Nu îi vom lăsa pe acești netrebnici să fure cu legea în mână! Ajunge! Ați furat suficient!”

anrp1

anrp11

anrp2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.