M. Dulce: În goana după voturi, Drăgulin&Co se ghidează după principiul “după noi, potopul!”

M. Dulce: În goana după voturi, Drăgulin&Co se ghidează după principiul “după noi, potopul!”

Nu încape dubiu, Călăraşiul a devenit un şantier, Execitivul demarând parcă în disperare de cauză în ultimii 2 ani câteva investiţii care vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii, toate finanţate din împrumuturi bancare. Din păcate, nici unul dintre ele n-a fost finalizat deşi termenele prevăzute în contracte spun altceva. De ce oare?

Şi acum, cu câteva luni înainte de examenul electoral din septembrie – octombrie, Executivul Primăriei şi-a intensificat eforturile de a demonstra că lucrează intens în beneficiul cetăţeanului, pregătind şi alte investiţii deşi nu o duce deloc bine cu banii. În acest sens, în perioada imediat următoare va începe reabilitarea halei de legume şi fructe a Pieţei Orizont, investiţia, evaluată la 1.039.707,80 lei ce trebuia demarată, ce-i drept, potrivit promisiunilor asumate încă din urmă cu un an. Nicio vorna în plus, în schimb, despre modernizarea Bazarului Big, o investiţie de peste 5,3 milioane euro care ar fi trebuit să fie „pe rol” potrivit graficului iniţiat de Executiv!

Liderul consilierilor PSD din Consiliul Local municipal, Marius Dulce critică această politică „hei – rupistă” iniţiată de Executivul liberal în materie de investiţii subliniind că în goana după voturi Drăgulin&Co se ghidează după principiul “după noi, potopul!”. “După părerea mea dar şi a cetăţenilor cu care dialoghez, actuala administraţie funcţionează parcă pe principiul “după noi potopul! Începem tot, dărâmăm tot. Dacă vom fi tot noi, bine, dacă nu, şi mai bine!”. E o goană nebună de a arăta că se face, arată de fapt o disperare a actualei administraţii care a pierdut să zic aşa meciul cu călărăşenii. Calitatea lucrărilor făcute până acum e destul de precară pentru care s-au cheltuit fără noimă mulţi bani, cei mai mulţi dintre ei provenind din împrumuturi bancare” a declarat Dulce care a încheiat “N-ar fi o noutate că Primăria se confruntă cu lipsuri financiare care afectează nu doar planul de investiţii ci şi plata salariilor. De unde să mai aibă bani dacă-I cheltuie fără rost. Din ce ştiu, tot Primăria trebuie să suporte şi cheltuielile legate de Covid. Şi acolo e o sursă de inflamare publică! Situaţia nu e deloc roz dar sper să nu scape din control.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.