M. Ciolacu: Aici a ajuns cinismul lui Iohannis şi Cîţu, aceasta este România feudală

M. Ciolacu: Aici a ajuns cinismul lui Iohannis şi Cîţu, aceasta este România feudală

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, primarul Municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, au susținut joi, 7 octombrie 2021, o conferință de presă la sediul PSD. Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune plângere penală împotriva premierului Florin Cîţu acuzându-l pe premierul demis că a alocat un miliard de lei din Fondul de rezervă ca „mită” către primarii PNL.

„Peste 50 de milioane de euro din bani publici au fost daţi mită pentru primari PNL care l-au votat la Congres pe Cîţu cu mâna la nas. Restul administraţiilor locale, care au cerut disperat de bani pentru încălzire, spitale şi şcoli nu primit nici pentru hârtie igienică. Aici a ajuns cinismul lui Iohannis şi Cîţu, aceasta este România feudală. Iohannis vrea să fie stăpân peste un popor de iobagi. Oraşele şi satele vor îngheţa la propriu, nu vor mai fi bani pentru căldură, spitalele şi şcolile nu vor avea cu ce să plătească aceste facturi. Creşterea explozivă a preţurilor la energie şi gaze fără nicio măsură de compensare va face ca firmele să intre în colaps. Partidul Social Democrat nu poate să accepte acest lucru, de aceea vom depune plângere penală împotriva lui Cîţu. Vom merge până la capăt. Românii nu trebuie să sufere pentru ca Iohannis şi Cîţu să se răzbune pentru că am dat jos acest guvern”, a afirmat președintele PSD.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.