N. Cionoiu: Aș vrea să aduc mulțumiri cadrelor medicale pentru tot ceea ce fac

N. Cionoiu: Aș vrea să aduc mulțumiri cadrelor medicale pentru tot ceea ce fac

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu a avut astăzi cuvinte de laudă la adresa conducerii și a întregului corp medical al Spitalului Județean de Urgență Călărași care depun eforturi considerabile pentru „ținerea în frâu” a pandemiei de Covid în municipiul și județul Călărași.

“Vreau să vă spun că în acest moment suntem total depășiți de ceea ce se întâmplă în țară. Cu această ocazie aș vrea să aduc mulțumirile mele cadrelor medicale. Acești oameni se confruntă în această perioadă cu foarte multe probleme cauzate în principal de proasta guvernare. Acești oameni sunt, practic, primii expuși. Fac eforturi însemnate ca să poată salva oameni.

Vorbind de Călărași, aș vrea înainte de toate, să aduc mulțumiri cadrelor medicale, tuturor dar și fiecăruia în parte pentru tot ceea ce fac. Există un salt calitativ extraordinar de mare care se întâmplă în acest moment în Călărași însă această pandemie face de așa natură încât acești oameni să fie supraaglomerați.

Avem probleme mari. (...). Putem să spunem în acest moment că trebuie să acordăm un respect deosebit acestor oameni. Vreau să mulțumesc pe această cale managerului spitalului, directoarei medicale, infirmierelor, asistentelor și nu în ultimul rând tuturor doctorilor care participă în mod necontenit la acest fenomen.”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă desfășurată joi la sediul PSD Călărași, senatorul Cionoiu care a mai adăugat că ‘Rata de infectare, după părerea mea, este cu mult mai mare decât cea care ne este prezentată. Campania de vaccinare a eșuat din cauza faptul că acest Guvern Cîțu nu a fost capabil să implementeze acest program. Și, prin urmare, cazurile sunt foarte numeroase. Cunosc în mod direct problemele din spitalul Călărași. Sunt foarte mulți tineri care în aceste momente sunt afectați, care se zbat între viață și moarte.”

„Apreciez eforturile cadrelor medicale și aș vrea să cred că această pandemie va dispărea cât mai repede.”

Nicușor Cionoiu, senator PSD Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.