N. Cionoiu: Convocați urgent ședința conducerii Parlamentului pentru a se putea anula această decizie aberantă luată de Cîțu, înainte de a fi demis!

N. Cionoiu: Convocați urgent ședința conducerii Parlamentului pentru a se putea anula această decizie aberantă luată de Cîțu, înainte de a fi demis!

Senatorul PSD de Călăraşi Nicuşor Cionoiu solicită convocarea în regim de urgenţă a Parlamentului pentru anularea deciziei privind suspendarea internărilor și operațiilor pentru pacienții care nu sunt cazuri de urgență, iniţiată de tandemul Cîţu & Arafat la începutul acestei săptămâni.

„Suspendarea internărilor și operațiilor pentru pacienții care nu sunt cazuri de urgență este o crimă!

88% dintre bolnavii de cancer raportați în România în 2019 au decedat în 2020, deoarece spitalele au fost închise și nu au fost acordate tratamentele de care pacienții aveau nevoie. Nu a fost suficient că de un an și jumătate zeci de mii de pacienții cronici, n-au avut acces la tratamente sau diagnostic, acum vedem că se suspendă din nou tratarea pacienților care nu reprezintă urgențe. Toată vara nu au făcut nimic, nu au pregătit spitalele și sistemul sanitar pentru valul 4, deși știau că acest val de pandemie este inevitabil.

Convocați urgent ședința conducerii Parlamentului pentru a se putea anula această decizie aberantă luată de Cîțu, înainte de a fi demis!”, se arată în mesajul postat de senatorul social – democrat pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.