Iliuță, despre revenirea lui Iacomi în PSD Călărași: Să depună o cerere. Decizia va fi luată după repartizarea sumelor din PNI Anghel Saligny

 Iliuță, despre revenirea lui Iacomi în PSD Călărași: Să depună o cerere. Decizia va fi luată după repartizarea sumelor din PNI Anghel Saligny

Președintele social-democraților călărășeni, Vasile Iliuță a precizat joi că a purtat deja o discuție telefonică cu Iulian Iacomi însă o decizie privind revenirea în PSD a fostului primar liberal al orașului Lehliu Gară va fi luată în cadrul forului de conducere al filialei județene dacă va fi depusă și o solicitare în acest sens și numai după aprobarea împărțirii pe partide a sumelor din cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny de către ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

“Am avut o discuție telefonică cu domnia sa. Are intenția de a veni în cadrul Partidului Social Democrat. Nu pot eu să decid dacă va fi primit în PSD. Să vină cu cerere și în Consiliul Politic Județean va fi analizată această cerere. Pot spune că am avut câteva discuții cu câțiva primari și aici avem o concluzie: cererea domniei sale nu va fi analizată mai devreme de momentul repartiției sumelor din cadrul Programului Anghel Saligny prin care se vor finanța investițiile în cadrul localităților administrate de primarii PSD. Venirea unui primar aqfectează bugetul pe care-l va primi PSD. De aceea nu vreau să ne pronunțăm acum, discuția va avea loc după semnarea Ordinului de câtre ministrul Cseke.”, a spus joia trecută Vasile Iliuță care a continuat “Domnia sa a plecat din rândurile noastre în calitate de președinte devenind simplu membru în PNL Călărași. Nu vrem să facem vreo apreciere ci doar să constatăm niște lucruri. Decizia va fi luată cu jumătate plus unu din voturile colegilor mei. Un vot negativ are încă de pe acum din partea domnului Coarnă.”

Iulian Iacomi a fost exclus la începutul acestui an din PNL Călărași, partid în care s-a înscris în august 2020, cu o lună înaintea alegerilor locale, deținând la acel moment funcția de președinte al PSD Călărași.

Cazul revenirii lui Iacomi în PSD Călărași (prima dată s-a produs înaintea alegerilor locale din vara anului 2012) ar fi fost deja “analizat” de conducerea centrală a partidului care n-ar fi spus “nu” unei astfel de variante.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.