V. Iliuță, în continuare dezamăgit de “prestația” prefectulului Barbu

V. Iliuță, în continuare dezamăgit de “prestația” prefectulului Barbu

În ciuda alianței dintre PNL și PSD, parafată la nivel guvernamental dar și în teritoriu la nivelul conducerii Prefecturii, relația dintre prefectul Valentin Barbu și Executivul Consiliului Județean scârțâie în continuare. Președintele Vasile Iliuță a tras și joia trecută un nou semnal de alarmă, subliniind că “e dezamăgire totală că nu putem să ne înțelegem la ora actuală.”

“Vrem să ducem proiectele Consiliului Județean la finalizare. Încercăm să vedem ce facem cu prefectul județului Călărași care ne mai dă hârtii, încearcă să ne atace, ne dă notificări pentru tot ce înseamnă hotărârile Consiliului Județean. Nu înțelegem de ce dacă suntem într-o coaliție nu putem să discutăm telefonic. Domnia sa nu preferă să comunice cu noi nici telefonic. Ca reprezentant în teritoriu al Guvernului e acea persoană care trebuie să ne apropie, să stea la masă cu toți. Nu e pe persoană fizică, reprezintă Guvernul României în teritoriu. E dezamăgire totală că nu putem să ne înțelegem la ora actuală”, a declarat liderul PSD Călărași, Vasile Iliuță care a mai adăugat că și între prefect și cei doi subprefecți, susținuți de PSD, comunicarea este inexistență. “Lipsă de comunicare este și cu cei 2 subprefecți pe care PSD îi are în conducerea Prefecturii.”, a conchis Iliuță.

Deși a devenit o țintă și în propriul partid, Valentin Barbu e greu de “ucis”, bucurându-se, se pare, în continuare de sprijinul președintelui Florin Cîțu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.