Iacomi: Să întâmpinăm această sărbătoare cu credință în suflet, cu speranță pentru vremuri mai bune și cu nădejdea că Dumnezeu nu și-a întors nicio clipă fața de la noi

Iacomi: Să întâmpinăm această sărbătoare cu credință în suflet, cu speranță pentru vremuri mai bune și cu nădejdea că Dumnezeu nu și-a întors nicio clipă fața de la noi

Liderul PSD Călăraşi, Iulian Iacomi a transmis călărăşenilor pe pagina oficială de Facebook a partidului un mesaj cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti.

”Dragi prieteni,

Sărbătoarea Învierii Domnului reprezintă cel mai prețuit moment al creștinătății, o minune care s-a înfăptuit pentru mântuirea noastră, a tuturor.

Se cuvine, așadar, să întâmpinăm la rândul nostru această sărbătoare cu credință în suflet, cu speranță pentru vremuri mai bune și cu nădejdea că Dumnezeu nu și-a întors nicio clipă fața de la noi.

Trăim vremuri dificile, dar cu siguranță vom reuși să trecem cu bine peste toate aceste încercări care ni s-au dat pentru a ne întări.

Paște binecuvântat!

Cu prețuire și cu credință,

Președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi” 

iacomiinviere

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.