D. Coarnă: PSD consideră că cea mai sănătoasă ieșire din criza politică o reprezintă declanșarea ALEGERILOR ANTICIPATE

D. Coarnă: PSD consideră că cea mai sănătoasă ieșire din criza politică  o reprezintă declanșarea ALEGERILOR ANTICIPATE

Pentru ieșirea din criza politică generată la nivel guvernamentală odată cu depunerea moțiunii de cenzură, social-democrații consideră că cea mai “sănătoasă” soluție o reprezintă declanșarea alegerilor anticipate. Acesta este și mesajul transmis astăzi pe o rețea de socializare de deputatul PSD de Călărași, Dumitru Coarnă.

“Toți parlamentarii PSD vor vota orice moțiune de cenzură care se va dezbate în Parlament. Prioritatea maximă a cetățenilor este înlăturarea acestui guvern, care a provocat haosul economic și social din România, fiind deci mai puțin important cine redactează și cine depune moțiunea.

Miza NU e textul sau autorul moțiunii, ci VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu.

PSD nu va susține niciun guvern minoritar condus de unul dintre partidele din actuala coaliție. PSD nu va lua parte și nu va susține niciun guvern de uniune națională condus de unul dintre partidele din actuala coaliție. După înlăturarea Guvernului Cîțu, care este iminentă, PSD va avea o propunere de prim-ministru și va accepta să participe la un viitor guvern, doar dacă această propunere va fi validată de Președintele României.

PSD consideră că cea mai sănătoasă ieșire din criza politică o reprezintă declanșarea ALEGERILOR ANTICIPATE. În acest sens, PSD insista să ceară președintelui și celorlalte partide parlamentare parcurgerea cât mai rapidă a tuturor procedurilor constituționale pentru organizarea alegerilor anticipate, care să asigure învestirea unui nou guvern cu legitimitate și susținere populară.” susține parlamentarul călărășean pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.