C. Bîrcă: Oamenii au nevoie de adevăr, de măsuri urgente și concrete nu de înșelătoria celor ce le-au luat votul cu promisiuni deșarte

 C. Bîrcă: Oamenii au nevoie de adevăr, de măsuri urgente și concrete nu de înșelătoria celor ce le-au luat votul cu promisiuni deșarte

Deputatul PSD de Călărași, Constantin Bîrcă a susținut o declarație de presă, în startul noii vsesiuni parlamentare subliniind problemele “deosebit de grave” cu care se confruntă românii dar pe care guvernanții le tratează cu „indiferență”

„Este începutul unei noi sesiuni parlamentare. Cu această ocazie doresc să vă transmit cele mai sincere gânduri de împliniri și putere de muncă în sprijinul celor pe care îi reprezentăm în acest For.

Din păcate acest debut de activitate este umbrit de scandalurile interminabile din cadrul coaliției de guvernare.

Fiecare dintre noi s-a confruntat cu îngrijorările oamenilor care nu mai înțeleg nimic din ceea ce se întâmplă la guvernare.

Problemele pe care guvernanții le tratează cu indiferență sunt deosebit de grave:

- Creșterile exagerate de prețuri la energie cu impact direct asupra prețurilor produselor și serviciilor;

- Haosul din învățământ în prag de începere a anului scolar;

- Înghețarea pensiilor și salariilor;

- Sistemul sanitar în colaps total;

- Sprijinul nesatisfăcător acordat agricultorilor.

Decidenții ne “îmbată cu apă rece” afirmând că, statistic o ducem din ce în ce mai bine.

Statisticile au însă interpretări diferite. Un exemplu îl constituie Viceprim-ministrul și totodată Ministrul Muncii, Raluca Turcan, care a anunțat, că 120.000 de locuri de muncă au fost create în România de la începutul acestui an. Dar datele publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS) arată că rata şomajului în luna iulie 2021 a crescut faţă de cea înregistrată în luna precedentă, ajungând la 5,1% - însumând 420.000 de șomeri.

Oamenii au nevoie de adevăr, de măsuri urgente și concrete nu de înșelătoria celor ce le-au luat votul cu promisiuni deșarte.”, susține deputatul călărășean prin intermediul declarației de presă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.