N. Cionoiu: Avem nevoie urgentă de un Guvern capabil să pună capăt acestui dezastru în care ne-a adus actuala guvernare!

N. Cionoiu: Avem nevoie urgentă de un Guvern capabil să pună capăt acestui dezastru în care ne-a adus actuala guvernare!

Senatorul Nicuşor Cionoiu susţine că din cauza haosului economic şi social creat, actualul Guvern trebuie demis subliniind că PSD, formaţiune pe care o reprezintă în Parlament, a redactat deja moţiunea de cenzură pe care o pot semna toţi cei care doresc să scape ţara de guvernarea Cîţu.

„Acest Guvern care a adus haos economic și social în România, trebuie să plece acum! Partidul Social Democrat are deja moțiunea scrisă. Celelalte formațiuni politice și parlamentarii lor pot să o voteze pentru a scăpa România de această guvernare. Există o singură variantă prin care putem scoate țara din sărăcie: toți cei interesați să semneze alături de noi moțiunea de cenzură propusă de PSD! Oamenii au probleme majore, iar prioritatea noastră principală este stoparea acestui grad accelerat de degradare economică a țării, pe fondul creșterii masive a prețurilor la energie, combustibil, alimente și medicamente.”, a scris pe pagina personală de FB, senatorul Cionoiu care a conchis „Avem nevoie urgentă de un Guvern capabil să pună capăt acestui dezastru în care ne-a adus actuala guvernare!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.